Ratio

Ratio Electric is een Nederlandse leverancier van laadkabels, mobiele thuisladers, laadboxen en bijpassende accessoires. Ratio produceert de eerste kwaliteit laadkabels, thuisladers en accessoires. Druppellader.com biedt graag de producten van Ratio aan juist vanwege deze hoge kwaliteit. Het zorgt voor tevreden klanten die jarenlang probleemloos en met plezier gebruik maken van hun laadkabel of laadbox.

Hoe herkent u een goede kwaliteit laadkabel?
Een hoge kwaliteit laadkabel is te herkennen aan een goede flexibele kabel en slagvaste aangespoten stekkers. Aangespoten stekkers zijn beter geconstrueerd en gaan langer mee dan geschroefde stekkers. De aansluiting van de kabel op de stekker is gewoon sterker en beter bestand tegen vocht en vuil. Verder zorgen de slagvaste stekkers voor een langdurig probleemloos gebruik van de kabel. Deze kan nog wel eens vallen en de goede stekkers van Ratio kunnen tegen een stootje.

3 jaar volledige garantie
De kabels van Ratio worden geleverd met 3 jaar volledige garantie, dus als er onverhoopt iets is met uw kabel dan wordt deze kosteloos voor u vervangen of gerepareerd. Ook hierbij geldt het voordeel van een Nederlandse leverancier. We kunnen snel schakelen en uw product kan snel vervangen of gerepareerd worden. Uiteraard zal bij garantie altijd de verzending kosteloos zijn.

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1