Ratio

Ratio Electric is een Nederlandse leverancier van laadkabels, mobiele thuisladers, laadboxen en bijpassende accessoires. Ratio producten zijn van A-kwaliteit. Het nieuwe Ratio product is in ons magazijn voorradig. Een eventuele uitzondering vermelden wij direct.

Ratio laadkabels zijn van hoge kwaliteit. Dat is bij een laadkabel te herkennen aan een goede flexibele kabel en slagvaste, aangespoten stekkers. Vooral dat laatste is van belang. Wat zijn de voordelen hiervan?

De voordelen van een goede laadkabel van Ratio

Een aangespoten stekker is vele malen beter geconstrueerd en gaat langer mee dan geschroefde stekkers. De aansluiting van de kabel op de stekker is bij een aangespoten stekker veel sterker. Het laat ook geen vocht, laat staan water door. Bovendien zorgt de slagvaste stekker voor een langdurige levensduur aangezien een dergelijke kabel vaker dan eens zal vallen. Daarbij is het altijd de stekker die hard de grond raakt. Een goede kwaliteit stekker maakt dan het verschil!

Ratio laadkabels en garantie

De kabels van Ratio leveren we met 3 jaar volledige garantie. Is er onverhoopt iets met uw kabel? Dan vervangt of repareert Ratio deze kosteloos. Het grote voordeel van Ratio als Nederlandse leverancier van uw kabel is dat zij snel kunnen schakelen. Dat betekent: een snelle reparatie of vervanging. Uiteraard is bij garantie de verzending altijd kosteloos.

Ratio laadkabels voorradig

De nieuwe Ratio laadkabel is bij ons voorradig. Een eventuele uitzondering is voor u direct en duidelijk zichtbaar. Bestellingen vóór 22:00 sturen we diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Ook afhalen is mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en wij leggen uw nieuwe aankoop alvast klaar. Kiest u voor verzenden, dan kunt u rekenen op een zorgvuldig verpak- en verzendproces, samen met onze verzendpartners DHL en PostNL.

 

Lees meer
Filter uw producten

Ratio Walstroomkabel per meter 10A kabel H07BQ-F
Ratio Walstroomkabel per meter 10A kabel H07BQ-F
Per meter: PUR walstroomkabel H07BQ-F | 10A / 3-aderig à 1.50mm2. Walsnoer van sterke kwaliteit (merk Ratio): bestendig tegen olie, andere chemicaliën, extreme weers- en overige omstandigheden. Slijtvast, UV-bestendig, geeft niet af.
Ratio Walstroomkabel per meter 16A kabel 3G2.50mm
Ratio Walstroomkabel per meter 16A kabel 3G2.50mm
Per meter: PUR walstroomkabel H07BQ-F | 16A / 3-aderig à 2.50mm2. Walsnoer van sterke kwaliteit (merk Ratio): bestendig tegen olie, andere chemicaliën, extreme weers- en overige omstandigheden. Slijtvast, UV-bestendig, geeft niet af.
Ratio Walstroomkabel per meter 25A kabel 3G4.00mm
Ratio Walstroomkabel per meter 25A kabel 3G4.00mm
Per meter: PUR walstroomkabel H07BQ-F | 25A / 3-aderig à 4.00mm2. Walsnoer van sterke kwaliteit (merk Ratio): bestendig tegen olie, andere chemicaliën, extreme weers- en overige omstandigheden. Slijtvast, UV-bestendig, geeft niet af.
Ratio Walstroomkabel per meter 32A kabel 3G6.00mm
Ratio Walstroomkabel per meter 32A kabel 3G6.00mm
Per meter: PUR walstroomkabel H07BQ-F | 32A / 3-aderig à 6.00mm2. Walsnoer van sterke kwaliteit (merk Ratio): bestendig tegen olie, andere chemicaliën, extreme weers- en overige omstandigheden. Slijtvast, UV-bestendig, geeft niet af.
Ratio Walstroomkabel per meter 40A kabel 3G10.00mm
Ratio Walstroomkabel per meter 40A kabel 3G10.00mm
Per meter: PUR walstroomkabel H07BQ-F | 40A / 3-aderig à 10.00mm2. Walsnoer van sterke kwaliteit (merk Ratio): bestendig tegen olie, andere chemicaliën, extreme weers- en overige omstandigheden. Slijtvast, UV-bestendig, geeft niet af.
Ratio Dok clip voor walstroomkabels (10mm clip)
Ratio Dok clip voor walstroomkabels (10mm clip)
Ratio clip met 10mm opening voor bevestiging op de dokrand, om walstroomkabels een veilige plek te geven. De clip plaatst u met behulp van RVS bevestigingsschroeven. Geschikt voor onder meer het Ratio snoer H07BQ-F 3G2,50mm². Setje van 6 stuks.
Ratio Rail clip voor walstroomkabels 16A snoer
Ratio Rail clip voor walstroomkabels 16A snoer
Deze railklem van Ratio is gemaakt om 16A walstroomkabel(s) een veilige plek te geven. De vaak lange kabels slingeren dankzij deze clips niet over het dek of over het dok. Heel eenvoudig te gebruiken. U ontvangt bij deze bestelling een setje van 6 stuks.
Ratio Verlengsnoer 3 x 1,5mm2 16A/250V - 5 Meter
Ratio Verlengsnoer 3 x 1,5mm2 16A/250V - 5 Meter
Verlengsnoer 5 meter
 
Hoogwaardig verlengsnoer van Ratio geschikt voor 16A/250V met standaard schuko stekkers CEE 7/7. Dit verlengsnoer is 5 meter lang en bestaat uit 3 x 1,5mm2 draden.
SALE Ratio Splitter 1:3 voor AC16 Power System
Ratio Splitter 1:3 voor AC16 Power System
Kabelsplitter voor het Ratio Electric AC16 Power System. Met één ingang voor drie uitgangen voor verdere verdeling via de interne kabels. Geschikt voor 16A kabels.

€24,95 €19,95

Informatie
Ratio Verloopstekker 1 fase CEE 16A naar schuko
Ratio Verloopstekker 1 fase CEE 16A naar schuko
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van 1 fase CEE 16A naar schuko kunt u van een CEE 1 fasige 16A uitgang een standaard schuko stopcontact maken. U kunt hierop vervolgens uw standaard verlengsnoer aansluiten.
Ratio Verloopstekker schuko naar 1 fase CEE 16A
Ratio Verloopstekker schuko naar 1 fase CEE 16A
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van schuko naar 1 fase CEE 16A kunt u van een standaard schuko stopcontact een 1 fasige 16A uitgang maken. U kunt hierop vervolgens uw 1 fasige 16A snoer met blauwe CEE stekker op aansluiten.
Ratio Walstroom draagtas
Ratio Walstroom draagtas
Walstroomkabels, verlengsnoeren, interne kabels en andere accessoires voor het walstroomsysteem: deze tas zorgt ervoor dat u al deze benodigdheden voor het verkrijgen van stroom voor uw boot netjes en makkelijk kunt vervoeren.
*Incl. btw
Pagina 1 van 6