SOS Booster

SOS Booster producten | Designed to be efficiënt, designed to last! Dat is de slogan van dit merk. En dat maakt het ook waar: SOS Booster maakt de meest krachtige en beste startboosters die er te vinden zijn. Ze zijn ontworpen voor intensief professioneel gebruik. Het volledige assortiment bestaat uit 6V, 12V, 24V en 28V modellen voor het starten van voertuigen tot wel 1500 PK.

Een grasmaaier, auto, vliegtuig of zelfs een tank starten? U vindt een SOS Booster voor elk soort gebruik en elk startvermogen.

SOS Booster producten bestellen

Dit zijn (voorbeelden van) de producten van SOS Booster en modellen van dit merk, bestelbaar in deze webshop.

 • Startboosters
 • Jumpstarters
 • Starthulpen
 • Kabels
 • SOS Booster SOS M
 • SOS Booster Mobile Navo
 • SOS Booster SOS Navo
 • SOS Booster Micro
 • SOS Booster accu (ter vervanging)
 • SOS Booster Mini
 • SOS Booster laders
 • Druppelladers
 • Connectoren / hulpconnectoren

En overig: bovenstaande producten in diverse uitvoeringen en voor verschillende voltages, accuvermogen en soorten accu's.

SOS Booster startbooster / jumpstarter / starthulp, kabels, laders en accessoires

Dit merk produceert genoemde boosters, starters, bekabeling, opladers en bijbehorende producten voor alle soorten batterijen, voltages en laadtoepassingen. Vanaf 6V en tot hoge voltages. Daarmee zijn de SOS Boosters geschikt voor kleine apparaten tot zelfs voor het helpen starten van zakenvliegtuig / privéjet, turbinehelikopter, jeep, werkvoertuig, vrachtwagen, bus, tank, boot, locomotief en militair voertuig.

Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor het product van SOS Booster gemaakt is. Dit merk op Druppellader.com maakt jumpstarters voor onder meer deze accu's: natte loodzuur, Gel, Calcium, AGM, onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free) en Lithium / Li-ion. Hun apparaten beschikken over moderne functionaliteiten. Als service beschrijven wij uitvoerig bij elk apparaat de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties.

Op Druppellader.com voorradig

Het nieuwe SOS Booster product is in ons magazijn voorradig. Een eventuele uitzondering vermelden wij direct. Bestellingen vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is bij Druppellader.com ook afhalen mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en wij leggen uw nieuwe aankoop alvast klaar. Kiest u voor verzenden, dan kunt u rekenen op een zorgvuldig verpak- en verzendproces, samen met onze verzendpartners DHL en PostNL.

 

Lees meer
Filter uw productenSOS Booster 2A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
SOS Booster 2A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
2A acculader speciaal bedoeld voor 12V/24V SOS Booster jumpstarters. Dit is dus een reserve-onderdeel voor uw SOS Booster jumpstarter.
SOS Booster 4A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
SOS Booster 4A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
4A acculader speciaal bedoeld voor 12V/24V SOS Booster jumpstarters. Dit is dus een reserve-onderdeel voor uw SOS Booster jumpstarter.
SOS Booster 7A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
SOS Booster 7A lader speciaal voor SOS Booster jumpstarters
7A acculader speciaal bedoeld voor 12V/24V SOS Booster jumpstarters. Dit is dus een reserve-onderdeel voor uw SOS Booster jumpstarter.

€104,95

Informatie
SOS Booster Micro 12V 800CA
SOS Booster Micro 12V 800CA
Booster / Starthulp / Jumpstarter
 
De Schumacher Booster 12V 800CA is een professionele krachtige startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals motoren, auto's, heftrucks en kleine vrachtauto's.

€485,00

Informatie
SOS Booster Micro 12V 1000CA
SOS Booster Micro 12V 1000CA
Booster / Starthulp / Jumpstarter
 
De SOS Booster Micro 12V 1000CA is een professionele krachtige startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals motoren, auto's, heftrucks en kleine vrachtauto's.

€599,00

Informatie
SOS Booster 6V 850CA
SOS Booster 6V 850CA
6V Booster / Starthulp / Jumpstarter
 
De SOS Booster 6V 850CA is een professionele krachtige startbooster geschikt voor 6V voertuigen zoals oldtimers, collectievoertuigen, 6V motorfietsen en 6V tractoren.

€850,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1