Cellpower Acculader 12V 1A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
12V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 1A. Deze lader is geschikt voor het laden van 12V droge loodzuur accu's tot ongeveer 25Ah.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€64,95
Incl. btw

Cellpower Acculader 12V 1A

12V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 1A. Deze lader is geschikt voor het laden van 12V droge loodzuur accu's tot ongeveer 25Ah.

De lader is uitgerust met een faston koppeling aan de uitgaande zijde. Hiermee kunt u gemakkelijk de lader aansluiten op uw accu.

3 staps laadproces
Deze acculader/ druppellader van Cellpower is uitgerust met een 3 staps laadproces. De 3 stappen houden het volgende in: de eerste stap van de laadcyclus is een stap waarbij de spanning van de accu gemeten wordt. Op basis hiervan wordt het juiste laadprogramma bepaald. Dit verhoogd de levensduur van de accu. Stap 2 is het laadproces dat zo efficient mogelijk verloopt. Stap 3 is een onderhouds (druppel) spanning waarbij uw accu goed onderhouden wordt en volgehouden blijft.

Gebruik voor binnenshuis
Deze lader is bedoeld voor gebruik voor binnenshuis. Gebruik deze lader dus in huis of in uw garage, maar laat de lader niet buiten in de regel liggen bijvoorbeeld.

Andere aansluiting nodig?
Heeft u een andere aansluiting nodig op uw accu? Geen probleem! U kunt de 3 pins stekker afknippen en accuklemmen of een andere snelkoppeling maken op uw accu.

Desktop lader
Dit type of model acculader wordt ook wel een desktop lader genoemd. De lader heeft namelijk een vlak ontwerp en is daarmee goed en stabiel op een vlakke ondergrond te plaatsen.

Geschikt voor
Deze acculader is geschikt voor droge loodzuur accu's zoals AGM accu's. AGM accu's hebben een breed toepassingsgebied omdat het zeer krachtige accu's zijn. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld noodstroomsystemen, telefooncentrales en alarmsystemen, maar ook voor grasmaaiers, rolstoelen en stofzuigers. Deze Absorbed Glass Mat (AGM) technologie heeft een zeer geringe zelfontlading in vergelijking met andere loodaccu’s. De gesloten AGM accu vereist verder weinig onderhoud.

Ook geschikt voor 110V netspanning
Deze lader is ook geschikt voor gebruik in landen waar de netspanning 110V is. Dat kan handig zijn voor op vakantie bijvoorbeeld.

Verpakking en gebruiksaanwijziging
De verpakking waarin u deze lader ontvangt is een eenvoudige kartonnen doos (zie hiervoor de laatste foto). Er is geen gebruiksaanwijziging aanwezig bij deze lader.

Afmetingen en netspanning
Afmetingen van de lader: 106 x 50 x 30mm
Netspanning: 100-240VAC

Garantie
De garantietermijn die Cellpower op de acculaders biedt is 2 jaar.

Voltage: 12V
Accuvermogen: tot ongeveer 25Ah
Soorten accu’s: Droge loodzuur accu's zoals AGM accu's
Maximale laadstroom: 1A
Afmetingen (L x B x H): 106 x 50 x 30mm
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen