CTEK I2440 - 24V 40A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De CTEK I2440 is industrieel opladen voor 24V loodzuur accu's. De CTEK I2440 is bedoeld voor vaste montage in een voertuig of machine.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€1.099,95
Incl. btw

CTEK I2440 - 24V 40A

De CTEK I2440 is industrieel opladen voor 24V loodzuur accu's. De CTEK I2440 is bedoeld voor vaste montage in een voertuig of machine en biedt een laadvermogen van maximaal 40A.

De CTEK I2440 is een professionele en hoogwaardige lader voor 24V accu's bedoeld voor vaste montage in een voertuig of machine. U kunt de I2440 altijd aangesloten laten aan de accu en wanneer nodig en mogelijk aansluiten aan het stroomnet. De I2440 gaat na aansluiten aan het 220V net automatisch de accu eerst laden en vervolgens onderhouden. Zodoende heeft u altijd een volle accu als u het voertuig of de machine weer in gebruik neemt.

Geschikt voor
De CTEK I2440 is geschikt voor alle soorten standaard loodzuuraccu's, AGM- en GEL-accu's en kan accu's laden vanaf 0,5 V (dus ook diep ontladen accu's, geen dode of kapotte accu's).

LEDs
Duidelijke LEDs aan de voorzijde van de lader geven de laadstatus en een eventueel probleem met de accu weer.

Anderson stekker
Aan de lader is een rode Anderson stekker aanwezig waarmee u een snelle en gemakkelijke aansluiting kunt maken met uw accu.

Geen schuko stekker
De input van de I2440 is een netsnoer van 2 meter zonder stekker. De aansluiting met het net via een schuko stekker of enige andere aansluiting of stekker kunt u zelf aansluiten.

Specificaties
Beschermklasse: IP64

Accucapaciteit en laadvermogen
De range aan accu's waarvoor een acculader geschikt is hangt erg af van het gebruik van de accu.
Als u dagelijks een loodzuur-accu gebruikt en weer vol wilt laden dan doet u dat het beste met een lader die 10 tot 20% van de accucapaciteit levert aan laadvermogen (voorbeeld: een 100Ah accu laadt u dan het beste op met een lader die 10 tot 20A aan laadvermogen levert).
Als het vooral gaat om onderhouden van de accu (volhouden van de accu) dan kan hiervoor een kleinere lader gebruikt worden.

Gebruikshandleiding
Een beknopte Engelstalige gebruikshandleiding wordt meegestuurd met het product.

Handige extra informatie bij uw acculader

Garantie
U heeft 2 jaar garantie op uw CTEK I2440.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags