CTEK M100 (12V / 7A)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Een hoogwaardige maritieme acculader met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, die compleet accu-onderhoud mogelijk maakt voor kleinere boten met een 12V-accu.

Lees meer
€144,95
Incl. btw

CTEK M100 (12V / 7A)

Een hoogwaardige maritieme acculader met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, die compleet accu-onderhoud mogelijk maakt voor kleinere boten met een 12V-accu en die zowel voor start- als voor service-accu's geschikt is. De M100 is een volledig automatische 8-staps acculader die 7 A levert en bij uitstek geschikt is voor accu's met een capaciteit van 14 - 150 Ah (maximaal 225 Ah voor onderhoud). De M100 analyseert of de accu de lading kan absorberen en vasthouden, verwijdert schadelijke sulfaatkristallen, laadt de accu efficiënt op en schakelt automatisch over naar de veilige onderhoudsstand wanneer de accu geheel is opgeladen.

De handige Recond-modus reconditioneert de accu na een diepe ontladingscyclus, bijvoorbeeld na een lange dag op zee. In de AGM-modus levert de oplader het optimale voltage voor AGM-accu's, die een iets hoger voltage vereisen tijdens het opladen. In de Supply-modus fungeert de acculader als stroomvoorziening voor wanneer u een accu moet afkoppelen maar u geen waardevolle elektronische instellingen wilt verliezen.

De IP65-certificering betekent dat de M100 spatwater- en stofbestendig is. Deze acculader genereert geen stroom die schadelijke galvanische corrosie veroorzaakt, is volledig compatibel met de elektronica aan boord en is speciaal ontwikkeld met het oog op veilig opladen: vonkvrij en met een beveiliging tegen omkering van de polariteit en kortsluiting. De M100 wordt geleverd met vijf jaar garantie.
Inbegrepen bij de lader is de Comfort Connect Eyelet M10 zoals afgebeeld op foto's 4 en 5. 

Inbegrepen bij de lader is de Comfort Connect Eyelet M10 zoals afgebeeld op foto's 4 en 5. 

Functies van deze lader:
Auto: Volautomatisch voor optimaal opladen
Natuurlijke convectie
12V: Voor alle loodzuuraccu's
Volledig Opgeladen Accu / Onderhoudsladen
COLD/AGM: Opladen bij koud weer en opladen van AGM-accu's
RECOND: Reconditionering van sterk ontladen accu's

Handige extra informatie bij uw acculader

Voltage: 12V
Accuvermogen: 14 tot 150Ah, tot 225Ah voor onderhoudslading
Soorten accu’s: Alle soorten 12V loodaccu’s (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL)
Maximale laadstroom: 7A max
Afmetingen (L x B x H): 191 x 89 x 48mm
Gewicht: 0,8kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen