CTEK MXS 5.0 Value Pack

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De CTEK MXS 5.0 Value Pack bestaat uit de CTEK MXS 5.0, de CTEK Comfort indicator kabel, de CTEK bumper 60 en een 5000mAh CTEK powerbank in de vorm van een CTEK lader. De Value Pack wordt geleverd in een mooie display doos.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€89,95
Incl. btw

CTEK MXS 5.0 Value Pack

Uniek en beperkt qua beschikbaarheid is deze mooie Value Pack van CTEK. De Value Pack bestaat uit de CTEK MXS 5.0, de CTEK Comfort indicator kabel, de CTEK bumper 60 en een 5000mAh CTEK powerbank in de vorm van een CTEK lader. De Value Pack wordt geleverd in een mooie display doos. Echt een uniek aanbod.

Inhoud van de Value Pack (waarde ruim 135 euro!)
De CTEK Value Pack bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De CTEK MXS 5.0T (72,95 euro)
  • De CTEK Comfort indicator kabel M8(14,95 euro)
  • De CTEK bumper 60 (17,95 euro)
  • En een 5000mAh CTEK power bank (29,95 euro)


De CTEK Powerbank
Met de CTEK Powerbank kunt u altijd en overal onderweg of thuis uw telefoon opladen. De powerbank heeft een 5V 2,1A uitgang. 

De CTEK Comfort Indicator Kabel
Met de CTEK Comfort Indicator Kabel maakt u gemakkelijk een vaste verbinding op uw accupolen. U sluit de CTEK MXS 5.0 met 1 klik aan op uw accu. Tevens geeft de indicator een indicatie over de vulling/ laadstatus van uw accu (ook als de lader niet is aangesloten). 

De CTEK Bumper 60
Met de CTEK Bumper 60 is uw CTEK MXS 5.0 beschermd tegen beschadigingen bij vallen. Verder zorgt de bumper er juist voor dat uw lader niet valt doordat de lader blijft liggen op gladde oppervlakken. Ideaal als u de lader op uw voorruit of motorkap wilt leggen tijdens het laden en onderhouden van uw accu. 

De MXS 5.0
De MXS 5.0 is een geavanceerde acculader met automatische temperatuurcompensatie. Deze acculader levert uitstekende prestaties voor loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah. De MXS 5.0 biedt oplossingen voor uiteenlopende accuproblemen. Het is de ideale acculader voor veeleisende gebruikers.

De AGM optie is de oplossing voor het optimaliseren van de prestaties en het verlengen van de levensduur van de meeste start-stop accu's.

De MXS 5.0 heeft een ingebouwde temperatuurcompensatie die ervoor zorgt dat deze acculader ook onder extreme omstandigheden uitstekende oplaadprestaties levert.

Met de functie voor FLOAT/PULSE-onderhoudsladen is de MXS 5.0 ideaal voor langdurig onderhoud. Het gehele proces van testen, opladen en onderhouden is te volgen via de ledlampjes op de lader.

Aansluiten en vergeten | Automatische acculader/ druppellader
De MXS 5.0 is een automatische 12V-acculader/ druppellader. Dat betekent dat u er geen omkijken naar hebt 'aansluiten en vergeten', de lader doet de rest. De MXS 5.0 doet dit met 8 oplaadstappen en instelbare programma's (SMALL BATTERY en NORMAL BATTERY). De acculader is flexibel in gebruik doordat de RECOND-optie en de AGM optie apart of samen kunnen worden gebruikt (zowel voor het SMALL BATTERY programma als voor het NORMAL BATTERY programma).

Verder heeft de lader een breed toepassingsbereik voor alle typen loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah (en onderhoudsladen tot 160Ah).

De MXS 5.0 is spatwater- en stofdicht (IP65). De vonkvrije MXS 5.0 is eenvoudig en veilig te gebruiken. Hij beschermt de voertuigelektronica en is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting.

Garantie
De MXS 5.0 wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Tip: u kunt deze lader ook gemakkelijk ophangen met de optionele ophanghaak van Optimate.

Functies van deze lader
Stap 4: Accu klaar voor gebruik
Stap 7: Volledig opgeladen accu
Stap 8: Onderhoudsladen
COLD/AGM: Opladen bij koud weer, opladen van AGM- en start-stop accu's
RECOND: Reconditionering van sterk ontladen accu's
SMALL: Programma voor opladen van kleinere accu's
NORMAL: Programma voor opladen van normale accu's

Snoerlengtes
Lengte snoer van lader tot stopcontact: 130 cm
Lengte snoer van lader tot de accu: 130 cm

Handige extra informatie bij uw acculader

Zie hieronder de Engelstalige unboxing video van de CTEK MXS 5.0 Value Pack
 

Zie hieronder een Engelstalige uitlegvideo over de CTEK MXS 5.0
 
 
Zie hieronder een Engelstalige uitleg over het aansluiten van de CTEK MXS 5.0
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags