CTEK MXT 4.0 (24V / 4A)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
PERFECT ONDERHOUDSLADEN VOOR 24VDe MXT 4.0 is een rendabele lader, die geschikt is voor kleinere 24V accu’s. De MXT 4.0 is ideaal voor onderhoudsladen van grotere wagenparken met 24V voertuigen, back-upsystemen, pistemachines, rolstoelen e.d.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€162,95
Incl. btw

CTEK MXT 4.0 (24V / 4A)

De MXT 4.0 is een rendabele lader, die geschikt is voor kleinere 24V accu’s. De MXT 4.0 is ideaal voor onderhoudsladen van grotere wagenparken met 24V voertuigen, back-upsystemen, pistemachines, rolstoelen e.d. De MXT 4.0 is voorzien van alle noodzakelijke eigenschappen en functies om een breed scala aan accugerelateerde problemen op te kunnen lossen. Hij heeft eigenschappen als accudiagnose die laat zien of een accu een lading kan ontvangen en vasthouden, een speciale herconditioneringsfunctie die accu’s met zuurafzetting en sterk ontladen accu’s herstelt, uniek onderhoudsladen, een stand voor optimaal opladen op koude winterdagen en het opladen van veeleisende AGM-accu’s (d.w.z. Optima).

De MXT 4.0 is een volautomatische 8-stapslader die 4A levert voor 24V accu’s van 8-100Ah en geschikt is voor onderhoudsladen tot 250Ah. Deze lader heeft een IP65-classificatie (spatwater- en stofdicht) en is compatibel met de elektronica van een voertuig. Hij is vonkvrij en beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. De MXT 4.0 wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Inbegrepen bij deze acculader is de Comfort Connect Eyelet M8 (zie foto 4 en 5). De Comfort Connect Eyelet M8 is een handige snelkoppeling voor accu's die moeilijk toegankelijk of ingebouwd zijn. De aansluitogen worden op de accu bevestigd, waardoor u de accu voortaan moeiteloos kunt aansluiten, ook al is de accu moeilijk te bereiken.

Functies van deze lader:
COLD/AGM: Opladen bij koud weer en opladen van AGM-accu's
RECOND: Reconditionering van sterk ontladen accu's

Handige extra informatie bij uw acculader:

   

Voltage: 24V
Accuvermogen: 8 tot 100Ah, tot 250Ah voor onderhoudslading
Soorten accu’s: Alle soorten 24V loodaccu’s (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL)
Maximale laadstroom: 4,0A max
Afmetingen (L x B x H): 191 x 89 x 48mm (
Gewicht: 0,8kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen