CTEK Smartpass 120S

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De CTEK Smartpass 120S is een 120A DC/DC Power Management oplossing. De CTEK Smartpass 120S laadt de servicebatterij en levert direct stroom aan apparatuur met 120A. Deze vernieuwde Smartpass 120S is ook geschikt voor Lithium.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€364,95
Incl. btw

CTEK Smartpass 120S

De CTEK Smartpass 120S laadt de servicebatterij en levert direct stroom aan apparatuur met 120A. De Smartpass scheidt kritieke apparatuur van niet-kritieke apparatuur en zorgt ervoor dat radio, noodverlichting en navigatiesystemen altijd voldoende stroom hebben. Deze versie van de Smartpass 120S wordt geleverd met de install kit (benodigd voor een veilige installatie van de CTEK Smartpass 120S).

Tevens geschikt voor Lithium
Deze vernieuwde Smartpass 120S is tevens geschikt voor lithium accu's. 

Maximaal snel laden
De CTEK Smartpass 120S is een 120A Power Management systeem dat de beschikbare energie van de dynamo verdeelt en het regelt en maximaliseert het laden van batterijen en voeden van verbruikers.

Geschikt voor
De CTEK Smartpass 120S is geschikt voor alle soorten loodzuur (WET/NAT, MF, Ca/Ca, AGM, EFB, GEL en Lithium) 12V-accu's van 28Ah tot 800Ah.

Battery Guard-functie
De Battery Guard-functie van de Smartpass 120S zorgt ervoor dat kritieke apparatuur zoals radio, noodverlichting en navigatiesystemen altijd stroom hebben en prioriteit krijgen als de spanning op de serviceaccu laag is. Niet-kritische verbruikers worden dan losgekoppeld.
Deze functie zorgt er ook voor dat uw serviceaccu beschermd wordt tegen totale ontlading. De ingebouwde oververhittingsbeveiliging stopt de laadstroom als de accutemperatuur te hoog wordt.

Compatibel met
De CTEK Smartpass 120S is compatibel met de CTEK D250SE. Samen met de D250SE heeft u een volledig en krachtig 12V power management systeem voor uw accu’s.

Geen diodes en VSR relays nodig
De Smartpass 120S vervangt matige laadoplossingen die ingericht zijn met diodes en VSR relays. De Smartpass 120S vervangt deze onderdelen uit uw installatie en zorgt voor een betere en veiliger oplossing voor het laden van uw serviceaccu.

Snel laden van uw serviceaccu’s
De Smartpass 120S zorgt ervoor dat uw serviceaccu’s snel opgeladen worden als uw dynamo actief is. De Smartpass zorgt dan voor direct de maximale doorvoer van de hoogst mogelijke stroom waardoor direct, snel en veilig uw serviceaccu wordt geladen.

Volledig automatisch
De Smartpass werkt volledig automatisch. U heeft er dus geen omkijken naar.

Beveiligingen
De Smartpass is beveiligd tegen oververhitting van de serviceaccu, beveiligd tegen overladen van de accu door een maximale doorvoer van 350A voor maximaal 10 seconden.

IP65 beveiligde behuizing/ isolatieklasse
De CTEK Smartpass 120S is IP65 beveiligd qua constructie van de behuizing. Dit betekent dat het apparaat aanrakingsveilig is doordat de behuizing geheel dicht is. De behuizing is volledige beschermd tegen stof. Verder is de behuizing spatwaterdicht. 

Garantie
U heeft 2 jaar garantie op uw Smartpass 120S van CTEK.

Technische details
Input 11.5–23V, 120A max (350A piekvermogen voor maximaal 10 seconden)
Output Max. 120A (350A piekvermogen voor maximaal 10 seconden)
Werkt bij -20˚C tot +50˚C (- 4°F to +122°F)
Geschikt voor WET/NAT, MF, Ca/Ca, AGM, EFB, GEL en Lithium
Geschikt voor 28-800Ah

Handige extra informatie bij uw acculader

Installatie video's
Hierbij tonen we u installatie video's voor de installatie van de Smartpass 120 en D250SA in een systeem met een startaccu en een service-accu. De werken en installatie van de Smartpass 120S en D250SE werken op dezelfde wijze.Voltage:
Accuvermogen:
Soorten accu’s:
Maximale laadstroom:
Afmetingen (L x B x H):
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags