CTEK Solar Panel Kit voor CS Free

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze CTEK Solar Panel Kit voor CS Free heeft u een 60Wp zonnepaneel om uw CS Free thuis, onderweg of waar u ook bent op te laden. Hierdoor heeft een off grid oplossing om uw accu te laden en te onderhouden.

Lees meer
€289,95
Incl. btw

CTEK Solar Panel Kit voor CS Free

Met deze CTEK Solar Panel Kit voor CS Free heeft u een 60Wp zonnepaneel om uw CS Free thuis, onderweg of waar u ook bent op te laden. Hierdoor heeft een off grid oplossing om uw accu te laden en te onderhouden. Het paneel is gemaakt van supersterk glasvezel. U vouwt hem eenvoudig uit en sluit hem binnen enkele seconden aan op de CS FREE.

De Solar Panel Kit past perfect bij de CTEK CS FREE. Het levert snelle en betrouwbare zonne-energie zodat u de CS FREE kunt opladen of zelfs zelfstandig kunt voeden.

De Solar Panel Kit bevat intelligente en efficiënte siliciumcellen met een speciaal ontwikkelde veiligheidsbox (junktionbox). Hierdoor geeft de kit precies de juiste hoeveelheid stroom en voltage om uw accu en apparaten te beschermen tegen een te hoge piekspanning of laadstroom.

Waterdicht en weerbestendig
Het paneel is waterdicht en weerbestendig en daarmee zeer duurzaam.

De CTEK Solar Panel Kit is een acculader die werkt op zonne-energie. Het meegeleverde zonnepaneel levert 60 watt aan vermogen en dat is prima voldoende om uw CTEK CS Free op te laden en te onderhouden. Aan de CS Free kunt u vervolgens een accu koppelen en die daarmee laden en onderhouden. Let op hierbij: We raden aan dat te doen voor het opladen van de accu tot een vermogen van 30Ah en voor onderhoud tot een accuvermogen van zo'n 70Ah. Grotere accu's zouden wel onderhouden kunnen worden, maar het beperkte vermogen van het paneel kan dan zeker wel ervoor zorgen dat de accu uiteindelijk alsnog leeg raakt (dit is ook afhankelijk van de staat van de accu en de eventuele lekstroom die het voertuig nog trekt in geval van een aangesloten accu).

Let op! Het vermogen van een zonnepaneel is altijd afhankelijk van de zon-opbrengst. De uitleg in deze producttekst is gericht op het maximale vermogen dat dit zonnepaneel geeft. In de winter, op dagen met een mindere zon-opbrengst en bij gebruik onder een verkeerde hoek op de zon of achter een raam zal een zonnepaneel beduidend minder rendement geven. Houdt hier dus rekening mee als u kiest voor een specifiek vermogen in watts voor uw lader op zonne-energie. 

Details
Accuspanning: 12 V
Omgevingstemperatuur tijdens bedrijf: -20 °C tot +50 °C (-4 °F tot +122 °F)
Nominaal vermogen: 60 W
Open circuit spanning: 21,6 V
Kortsluitstroom: 3,5 A
Kabellengte: 3,5 m (de bijgeleverde kabel van MC4 naar USBC
Beschermingsgraad: IP67
Afmetingen (L x B x H): 422 x 537 x 20 mm
Gewicht: 4 kg
Connector A: MC4
Connector B: USBC
Uitgevouwen afmetingen: 815 x 537 x 20 mm
Garantie: 2 jaar

Handige extra informatie bij uw CS FREE Solar Kit0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags