GYS 20A zekering voor GYS laders CT150E, CA160 en CA300

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
20A zekering, bedoeld als reserve zekering of vervanging van een doorgebrande zekering uit een GYS CT150E, CA160 of CA300 acculader. Deze zekering ontvangt u in een verpakking van 10 stuks.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€3,95
Incl. btw

GYS 20A zekering voor GYS laders CT150E, CA160 en CA300

20A zekering, bedoeld als reserve zekering of vervanging van een doorgebrande zekering uit een GYS acculader CT150E, CA160, CA300 of soortgelijk apparaat dat gezekerd is met een 20A zekering.

Zekering doorgebrand?
Hoe kunt u vaststellen of de zekering kapot/doorgebrand is? Dit kunt u doen door de zekering uit het apparaat te halen en te bekijken of de verbinding tussen de beide contactpunten (aan de bovenzijde van de zekering) nog in tact is. Is deze onderbroken dan is de zekering doorgebrand en dient deze vervangen te worden. 

Geleverd per set van 10 zekeringen
Dit product wordt u geleverd per setje van 10 stuks 20A steekzekeringen.

Let op!
Gebruik altijd een zekering van het juiste amperage! Een zekering met een te hoog of te laag amperage kan uw apparatuur, randapparatuur of een aangesloten accu schade toebrengen. 

Niet zeker welke zekering u nodig heeft? Vaak staat het amperage duidelijk geprint op de zekering zelf. Kunt u dit niet meer lezen of is de zekering niet meer aanwezig bij het apparaat? In de gebruiksaanwijzing staat welke zekering benodigd is voor uw acculader of startbooster.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen