GYS accukabel 10m - 25mm2 met Nato stekker en Dinse connector

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze kabel met Nato stekker en Dinse connectoren van GYS is 10 meter lang en heeft een diameter van 25 vierkante millimeter. Geschikt voor de Gysflash 101.24 CNT FV, de 121.12 CNT FV, de 123.12 CNT FV en de 103.24 CNT FV.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€483,95
Incl. btw

GYS accukabel 10m - 25mm2 met Nato stekker en Dinse connector

Deze GYS accukabel(s) met Nato connector en Dinse connector hebben een lengte van 10 meter en een kabeldiameter van 25 vierkante millimeter. Het zijn kabels met Nato stekker aan de ene zijde en aan de andere zijde een Dinse connector (zie foto's). In dit geval de aan de Dinse plug gelijke Texas connector. Deze kabel is geschikt voor de volgende GYS apparaten: de Gysflash laders CNT FV 101.24, 121.12, 123.12 en 103.24.

Wat is een Dinse Stekker?
Een Dinse stekker of Dinse connector of Texas connector is geschikt voor kabels waardoorheen hoge stromen lopen. De messing delen worden beschermd voor rubberen moffen die exact op maat zijn, voor optimale veiligheid. Het bevestigen van een Dinse stekker in bijvoorbeeld het mannetje in het apparaat gebeurt met een krachtige draai. Ofwel, de stekkers schuiven eenvoudig in elkaar en met een kwartslag zorgt u voor de definitieve bevestiging.

Wat is een NATO stekker?
NATO stekkers en de gelijknamige stekkerdozen voldoen aan de officiële NATO-richtlijnen (Noord-Atlantische Verdragsorganisatie). Het zijn 2-polige stekkers binnen een zeer robuuste terminal, en daarmee geschikt voor hoge elektriciteitsstromen. Mede hierom worden ze ook vaak gebruikt bij militaire toepassingen. De NATO stekkers en connectoren en de bijbehorende specificaties zijn officieel vastgelegd in de zogeheten STANdardization AGreement (STANAG). Onderdeel daarvan zijn de processen en voorwaarden voor de fabricage van bijvoorbeeld de stroomconnectoren.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Acculaders.nl adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

Zie ook ons volledige assortiment GYS onderdelen. Of bekijk alle producten waaronder de GYS acculaders en alle aanverwante apparaten van GYS.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen