GYS accukabel 2,5m - 25mm2 met accuklemmen Gysflash Pro | Dinse

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze kabel met accuklemmen van GYS is 2,5 meter lang en heeft een diameter van 25 vierkante millimeter. De klemmen zijn geïsoleerd. Met Dinse stekker (Texas connector). Bestemd voor meerdere GYSFLASH laders Gysflash Pro met Dinse.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€120,95
Incl. btw

GYS accukabel 2,5m - 25mm2 met accuklemmen Gysflash Pro | Dinse

Deze accukabel(s) met klemmen van GYS hebben een lengte van 2,5 meter en een kabeldiameter van 25 vierkante millimeter. Het zijn kabels met geïsoleerde klemmen aan de ene zijde en aan de andere zijde een Dinse connector (zie foto), in dit geval een identieke Texas connector voor in het bijpassende GYS apparaat: de Gysflash 101.24 CNT FV, de 121.12 CNT FV, de 123.12 CNT FV of de 103.24 CNT FV. De losse kabel met clamps dient ter vervanging of als reserve.

Controleer eerst bij uw GYS lader welke kabel en klemmen het apparaat nodig heeft. In ons overzicht met alle GYS producten vindt u ook elke GYSFLASH met daarbij een verwijzing naar de datasheet en de gebruikershandleiding, of kijk natuurlijk naar uw product zelf als u deze al in bezit heeft. Zo ziet u of deze kabel ook voor bijvoorbeeld uw GYSFLASH apparaat geschikt is. Zie ook alle andere laadkabels met accuklemmen van GYS in ons overzicht met alle accessoires van dit merk. U vindt er onder meer verschillende lengtes van dezelfde kabel.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Acculaders.nl adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

Wat is een Dinse Stekker?
Een Dinse stekker of Dinse connector of Texas connector is geschikt voor kabels waardoorheen hoge stromen lopen. De messing delen worden beschermd voor rubberen moffen die exact op maat zijn, voor optimale veiligheid. Het bevestigen van een Dinse stekker in bijvoorbeeld het mannetje in het apparaat gebeurt met een krachtige draai. Ofwel, de stekkers schuiven eenvoudig in elkaar en met een kwartslag zorgt u voor de definitieve bevestiging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen