GYS accukabel 5m - 25mm2 met Remo stekker en Dinse connector

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze kabel met Rema stekker en Dinse connectoren van GYS is 5 meter lang en heeft een diameter van 25 vierkante millimeter. Geschikt voor de Gysflash 101.24 CNT FV, de 121.12 CNT FV, de 123.12 CNT FV en de 103.24 CNT FV.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€252,95
Incl. btw

GYS accukabel 5m - 25mm2 met Remo stekker en Dinse connector

Deze GYS accukabel(s) met Rema connector en Dinse connector hebben een lengte van 5 meter en een kabeldiameter van 25 vierkante millimeter. Het zijn kabels met Rema stekker aan de ene zijde en aan de andere zijde een Dinse connector (zie foto's). (In dit geval de aan de Dinse plug gelijke Texas connector). Deze kabel is geschikt voor de volgende GYS apparaten: de Gysflash laders CNT FV 101.24, CNT FV 121.12, CNT FV 123.12 en CNT FV 103.24.

Wat is een Dinse Stekker?
Een Dinse stekker of Dinse connector of Texas connector is geschikt voor kabels waardoorheen hoge stromen lopen. De messing delen worden beschermd voor rubberen moffen die exact op maat zijn, voor optimale veiligheid. Het bevestigen van een Dinse stekker in bijvoorbeeld het mannetje in het apparaat gebeurt met een krachtige draai. Ofwel, de stekkers schuiven eenvoudig in elkaar en met een kwartslag zorgt u voor de definitieve bevestiging.

Wat is een REMA stekker?
Deze 2-polige Rema stekker is extra robuust en daarmee voornamelijk bestemd voor situaties waarin een optimale stroomoverdracht moet plaatsvinden onder zware omstandigheden, zoals bij vocht, trillingen, stof, zuren en blootstelling aan UV straling. De contactopbouw met de inwendige geveerde contactstift produceert een groot contactoppervlak. Dit zorgt voor een geringe overgangsweerstand.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Druppellader.com adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

Zie ook ons volledige assortiment GYS onderdelen. Of bekijk alle producten waaronder de GYS acculaders en alle aanverwante apparaten van GYS.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags