GYS Accupoolklem voor auto / bedrijfswagen | accuklem LCV (dubbel, min)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Messing accuklem van het merk GYS met dubbele fitting, bestemd voor auto / bedrijfswagen. Geschikt voor de negatieve (min) DIN-accupool, ook wel 'standaard' DIN - SAE accupool genoemd. Voor de aansluiting met (tot) twee 10mm/35mm2 kabels.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€4,95
Incl. btw

GYS Accupoolklem voor auto / bedrijfswagen | accuklem LCV (dubbel, min)

Accuklem voor een negatieve (min, -) verbinding met de DIN-accupool, ook wel 'standaard' DIN - SAE accupool genoemd, van een auto of bijvoorbeeld bestelbus. Met dubbele aansluiting. In deze accuklem kunt u twee gestripte kabels vastklemmen en maakt u een solide verbinding met uw accupool. Deze accupoolklem 'LCV (Light Commercial Vehicle)' is geschikt voor 10mm/35mm2 kabels.

Hoge kwaliteit, minieme weerstand
Een goede verbinding tussen de bekabeling en de accuklemmen is van groot belang bij het verkrijgen van de benodigde stroom uit de accu. Kies daarom een accuklem zoals deze, van een goede kwaliteit, zodat deze weinig weerstand creëert.

Uiteraard is deze accupoolklem er ook in de positieve (plus, +) variant. Een accupoolklem voor de plus heeft overigens een grotere diameter van het oog dan een accuklem voor de min pool.

Accupoolklemmen en alle overige GYS accessoires
Zie ook al onze andere GYS accessoires voor accu's en acculaders.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen