GYS Adapter 15cm - 15mm2 Anderson SB50/Texas connector

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze adapter met Anderson SB50/Texas connector is 15cm lang en heeft een diameter van 16 vierkante millimeter. Met gele Anderson SB50 connector voor 12V. Bestemd voor meerdere GYSFLASH laders van GYS.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€32,95
Incl. btw

GYS Adapter 15cm - 15mm2 Anderson SB50/Texas connector

Deze adapter met Texas stekker (Texas connector) van GYS hebben een lengte van 15cm en een kabeldiameter van 16 vierkante millimeter. Het is een adapter met aan de andere zijde een gele Anderson SB50 connector (50A) voor in de 12 Volt GYS lader.

Controleer eerst bij uw GYS lader welke kabel en connector het apparaat nodig heeft. In ons overzicht met alle GYS producten vindt u ook elke GYSFLASH met daarbij een verwijzing naar de datasheet en de gebruikershandleiding, of kijk natuurlijk naar uw product zelf als u deze al in bezit heeft. Zo ziet u of deze kabel ook voor bijvoorbeeld uw GYSFLASH apparaat geschikt is. Zie ook alle andere laadkabels met accuklemmen van GYS in ons overzicht met alle accessoires van dit merk. U vindt er onder meer verschillende lengtes van dezelfde kabel.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Acculaders.nl adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

Wat is een Texas stekker?
Texas stekkers zijn 1-polige stekkers (per pool een stekker) en geschikt voor hoge elektriciteitsstromen. De stekkers zijn op de foto te zien.

Anderson 12V stekker
Een Anderson connector wordt gebruikt in kabels met hoge elektrische stromen. Een Anderson stekker zorgt voor een solide, veilige connectie met het apparaat. Anderson stekkers zijn er in verschillende formaten, mede gebaseerd op gebruik bij maximale amperages, en in verschillende kleuren, afgestemd op onder andere het voltage van het apparaat waarvoor de plug bestemd is.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen