GYS Energy Station 12V/24V starter en mobiele acculader

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De GYS Energy Station 12V/24V is een mobiele starter en acculader in een. U kunt met deze Energy Station auto's, vrachtwagens en personenbussen helpen starten. Tevens is de Energy Station een mobiele acculader voor 12 en 24V accu's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€999,95
Incl. btw

GYS Energy Station 12V/24V starter en mobiele acculader

De GYS Energy Station 12V/24V is een mobiele starter en acculader in een. U kunt met deze Energy Station auto's, vrachtwagens en personenbussen helpen starten. Tevens is de Energy Station een mobiele acculader voor 12 en 24V accu's.

Mobiele starter
De GYS Energy Station is een mobiele startkar voor 12V en 24V systemen. Het startvermogen hangt af van de accu's die geplaatst worden op de Energy Station. Met 170Ah accu's heeft een beduidend hoger startvermogen dan met 120Ah accu's bijvoorbeeld. U kunt de energy station uitrusten met één of twee lood-accu’s (vloeibaar of gel) (niet meegeleverd) van 100 tot 375 Ah.

Mobiele acculader
De GYS Energy Station is een mobiele acculader voor 12V en 24V accu's. U kunt er dus volledig autonoom, zonder 230V netspanning, een 12V of 24V accu mee opladen. Dit alles valt of staat natuurlijk wel met de aansloten capaciteit aan accu's op de GYS Energy Station (de accu's moeten hiervoor wel echt volledig opgeladen zijn). Let op: De accu's worden niet meegeleverd met dit product.

Aansluitingen voor 12V en 24V accu's
De Energy Station heeft voor iedere 12V accu op de trolley een aparte aansluiting en tevens een aansluiting voor 24V accu's.

De Energy Station heeft 1 set aan startkabels die u afhankelijk van het benodigde voltage aansluit op de Energy Station.

Het laden gebeurt volledig automatisch en gaat automatisch over op onderhoudsladen als de accu vol is (Floating system - WuoU curve).

De GYS Energy Station is beveiligd tegen verkeerd (polariteit omwisseling) aansluiten van de accuklemmen, dus u kunt altijd veilig werken met dit apparaat.

De mobiele acculader is geschikt voor het starten van externe 12V of 24V loodzuur accu's van 100 tot 375 Ah aan capaciteit en het laden van 12V accu's van 100 tot 375 Ah aan capaciteit (mits voldoende ccapaciteit en lading in de eigen accu's van de Energy Station).

Geïntegreerde tester voor eigen accu's
De geïntegreerde tester houdt de eigen aangesloten accu's van de Energy Station in de gaten en geeft weer wat de laadstatus daarvan is.

Eigen accu's laden
Om de interne accu's in goede staat te houden moet de de Energy Station na ieder gebruik opgeladen worden en aan de lader blijven.

Trolley met stevige wielen
Om de GYS Energy Station eenvoudig te kunnen verplaatsen en om lekke banden te voorkomen, is de trolley van de Energy Station uitgerust met 4 massieve wielen, waarvan 2 zwenkwielen. De trolley wordt geleverd als bouwpakket, dus u moet deze zelf monteren.

Accu's exclusief
De accu's worden niet meegeleverd met dit product. U kunt op de Energy Station gebruik maken van accu's van 100 tot 375Ah aan capaciteit. 

Details
Afmetingen: 70 x 62 x 92 cm
Gewicht: 29 kg
Lengte startkabels: 2 x 2,5 meter
Dikte startkabels: 50mm2
Plateau t.b.v. de accu's: 43 x 53 x 23 cm

Levertijd van dit Energy Station
Let op: de levertijd van dit Energy Station is 2 werkdagen. Leveringen in combinatie met dit Energy Station zullen ook 2 werkdagen doorlooptijd bedragen. De reden hiervoor is dat dit Energy Station met speciaal transport vervoerd moet worden en dat kost een dag langer.

Handige extra informatie bij uw GYS Energy Station

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags