GYS Gyscap 680E - Startbooster zonder accu

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De slimme en krachtige Gyscap 680E van GYS is een startbooster zonder interne accu. Dankzij supercondensatoren kunt u een voertuig met (bijna) lege 12V accu probleemloos starten, ook bij winterse kou. Het startvermogen bedraagt 1.600A.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€1.385,95
Incl. btw

GYS Gyscap 680E - Startbooster zonder accu

De slimme en krachtige Gyscap 680E van GYS is een startbooster zonder interne accu. Dankzij supercondensatoren kunt u een voertuig met (bijna) lege 12V accu probleemloos starten, ook bij winterse kou. Het startvermogen bedraagt 1.600A.

Supercondensatoren-techniek
De speciale condensatortechniek in de Gyscap maakt de gewenste start mogelijk. Binnen een paar minuten is de Gyscap geladen en klaar voor de benodigde startboost. Ideaal voor tal van voertuigen, zoals een motorfiets, een auto, boot of kleine vrachtwagen (12V). De supercondensatoren kunnen 1.000.000 keer opgeladen en ontladen worden en hebben een capaciteit van 680 Farads.

2 opstart-modules
De Gyscap 680E heeft twee opstart-modules, te weten de automatische start of de geforceerde (SOS) startmogelijkheid bedoeld voor voertuigen met diep ontladen accu’s.

Geen onderhoud aan de startbooster zelf
De technologie op basis van super condensatoren zorgt voor extra gebruikersgemak. De batterijvrije Gyscap maakt als gezegd handig gebruik van het resterende batterijvermogen van uw voertuig. Het grote voordeel: geen onderhoud aan de (ontbrekende) interne accu van dit apparaat.

Razendsnel opladen
De Gyscap laadt zichzelf met de restcapaciteit van de accu in het voertuig (als deze minimaal 5V bedraagt) of via een accu van een voertuig met een voldoende volle accu. Dit laden gebeurt zeer snel in ongeveer 15 minuten. Het display op de startbooster toont de voortgang hiervan.

Ook bij lage temperaturen en voor diesels
Ook bij lage temperaturen werkt deze jumpstarter probleemloos. Ook grotere motoren en diesels kunnen probleemloos gestart worden met de Gyscap vanwege het hoge startvermogen van deze startbooster. 

Beveiligingen
Deze booster van GYS beschermt tegen kortsluiting en ompoling. Verder is de Gyscap beveiligd tegen te diep ontladen van de accu (als de accu uit het voertuig onder de 5V komt zal het apparaat niet meer werken, opladen moet dan gebeuren via een accu uit een voertuig met voldoende accucapaciteit).

Complete set
De Gyscap wordt geleverd met hoogwaardige kwaliteit koperen startkabels uiteraard en een 12V stekker om de startbooster op te laden via een sigarettenaansteker ingang van een voertuig. 

Details
Afmetingen: 35 x 44 x 19 cm
Lengte accukabels: 170 cm
Gewicht: 8,2 Kg
Startvermogen: 1.600A (piekvermogen 9.000A)
Geschikt voor: 12V voertuigen

Gewicht: 8,2 kilogram
Startvermogen: 1.600A
Piekvermogen: 9.000A
Voltage: 12V
Laadstroom:
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Afmetingen: 35 x 44 x 19 cm
Netspanning:
Capaciteit interne accu: N.v.t.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags