GYS GYSFLASH 18.12 PL-E | 12V 18A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De GYSFLASH 18.12 PL-E is een acculader/ druppellader die volledig is toegespitst op het opladen van hulpaccu’s in recreatie-voertuigen zoals campers, caravanes, boten en soortgelijke toepassingen. De lader is bedoeld voor vaste montage.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€318,95
Incl. btw

GYS GYSFLASH 18.12 PL-E | 12V 18A

De GYSFLASH 18.12 PL-E is een acculader/ druppellader die volledig is toegespitst op het opladen van hulpaccu’s in recreatie-voertuigen zoals campers, caravanes, boten en soortgelijke toepassingen. De lader is bedoeld voor vaste montage.

Deze 18A lader beschikt over drie laadcurves voor 12V Lood-accu’s, Lood/AGM accu’s en Lithium-Fer Phosphate (LiFePO4) accu’s.

3 laadmodules
De De GYSFLASH 18.12 PL-E beschikt over 3 laadmodules voor 12V Lood-accu’s, Lood/AGM accu’s en Lithium (LiFePO4) accu’s:
- Lood/vloeibaar: voor het opladen van 12V vloeibare loodaccu’s van 36 Ah tot 270 Ah.
- Lood/AGM: voor het opladen van 12V Lood AGM accu’s van 36 Ah tot 270 Ah.
- LiFePO4: voor het opladen van Lithium IJzerfosfaat accu’s van 18 Ah tot 270 Ah.

Eigenschappen op gebied van veiligheid
De GYSFLASH 18.12 PL-E is beveiligd tegen kortsluiting en tegen omgekeerde polariteit. Dit draagt ook bij aan de levensduur van uw boordelektronica. Daarnaast heeft deze acculader/ druppellader een anti-vonk systeem, en zodra u de accu loskoppelt staat er geen spanning op de uitgaande 12V kabels. Deze lader is verder gebouwd volgens alle geldige Europese normen met betrekking tot de veiligheid en de Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC).

Temperatuursensor
Bovendien heeft dit laadapparaat een geïntegreerde temperatuursensor om oververhitting van de interne elektronica vóór te zijn. Deze sensor stelt het apparaat in staat om de laadstroom aan te passen aan de omgevingstemperatuur. De lader zelf functioneert prima bij temperaturen van -20 tot +40 graden Celsius.

Meegeleverd bij de lader
Bij de lader worden alleen aansluitstekkers meegeleverd waarmee u de kabels kunt monteren. Let op: Er worden geen kabels voor de aansluiting op het stroomnet meegeleverd. Er worden ook geen kabels voor aansluiting op de accu meegeleverd. De door GYS aanbevolen DC kabels zijn 2,5mm2. 

Gebruiksaanwijzing
Bij de lader wordt een duidelijke Nederlandstalig gebruiksaanwijzing geleverd. Verder is de gebruiksaanwijzing beschikbaar in vele andere talen zoals het Engels, Frans en Duits. 

Garantie
GYS geeft 2 jaar garantie op de GYSFLASH 18.12 PL-E.

Handige extra informatie bij uw GYSFLASH 18.12 PL-E

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen