GYS Convergys 300 - 12V/300W | Inverter via sigarettenaansteker-plug / accuklemmen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omvormer (inverter) voor in de auto of ander voertuig, om 12V om te zetten naar 230V voor tot 300W apparaten. Aansluiting mogelijk via zowel sigarettenaansteker als accuklemmen. Met Schuko én USB. Compleet pakket.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€79,95 €69,95

Incl. btw

GYS Convergys 300 - 12V/300W | Inverter via sigarettenaansteker-plug / accuklemmen

Een omvormer voor in - bijvoorbeeld - de auto. Met deze 12V auto inverter kunt u uw telefoon, laptop, tablet, navigatie én zwaardere apparaten, zelfs huishoudelijke apparaten voeden en laden. De Convergys 300 inverter plaatst u in de sigarettenaansteker-plug van uw voertuig of u gebruikt de meegeleverde accuklemmen om - vanuit 12V - 230V voeding te verkrijgen geschikt voor (maximaal) 300W elektrische apparaten. Dat wil zeggen: max. 150W uit de sigarettenplug en 300W via de accu.

USB
Deze GYS omvormer heeft tevens een USB aansluiting (5V derhalve), zodat deze ook direct dienst kan doen voor bijvoorbeeld een camera, MP3 speler of laptop die gevoed en geladen wordt via USB. De GYS Convergys 300 met als output dus een schuko stopcontact én USB converteert, kortom, een 12V accuspanning naar een betrouwbare 230V 50 Hz spanning. Deze inverter geeft daarbij max. 300 Watt aan continue vermogen en 600 Watt aan piekvermogen (dit laatste ook alleen via de accu).

Veelzijdig - komt zeker van pas
Deze kleine, slechts een kleine kilo wegende sigarettenplug / accuklem omvormer is een eenvoudig, zeer praktisch apparaat voor veelzijdig gebruik. Zowel zakelijk als privé. Ideaal dus om standaard in de auto te hebben liggen.

Veilig - zonder zorgen meenemen en gebruiken
De Convergys - van het Franse GYS - biedt thermische beveiliging, ventilatie/koeling, beveiliging tegen overladen en kortsluiting, evenals een betrouwbare bescherming tegen elektrische onderspanning en overspanning, zowel bij 230V gebruik als bij de 5V USB-toepassing. Daarmee kunt u deze inverter in de auto zonder zorgen gebruiken op elk moment voor elk daartoe geschikt apparaat.

Alarm
Dit 300W model is tevens uitgerust met een rood licht en akoestisch alarm voor in geval van storing.

Advies: zorg eerst voor opgeladen accu
Deze omvormer kan weliswaar ook worden gebruikt als de motor uit staat, maar het is raadzaam om bij langer gebruik of krachtiger laden eerst de motor te starten en zo de accu van het voertuig op te laden. Laat de omvormer beter niet ingeschakeld tijdens het starten van de motor.

Bruikbaar voor...
Dit zijn voorbeelden van compatibel apparaten om met deze inverter op te laden, met een grens van 300W: computer, scanner, printer, mobiele telefoon, camcorder, DVD-speler en zelfs kleine huishoudelijke apparaten zoals flatscreen-tv, ventilator, stofzuiger of strijkijzer.

Niet bruikbaar voor...
Niet compatibel zijn: apparaten met hoger vermogen dan 300W en apparaten met een hoge capacitieve belasting zoals airconditioning, magnetron, hoog vermogen elektrische boor en koelkast.

Breed inzetbaar
Behalve voor gebruik in de auto is deze praktische omvormer voor onderweg ook prima inzetbaar voor andere 12V bronnen in voertuigen zoals in bestelbus of vrachtwagen. Dit product behoeft geen onderhoud en biedt een rendement tot 85% en kan zeker ook 'stevige' laadcyclussen prima aan.

Nederlandstalige handleiding
Uw GYS Convergys 300 12V/300W ontvangt u met een duidelijke, Nederlandstalige handleiding. Daarin staat uiteraard ook exact hoe deze omvormer in te schakelen, zoals via de accuklemmen. De handleidingen van in principe alle GYS producten zijn ook vertaald in andere Europese talen.

Wat doet een inverter?
Een inverter zet gelijkstroom (DC) om in wisselstroom (AC) (een converter doet het tegenovergestelde). Beide worden een omvormer genoemd. In dit geval is sprake van een ingangsspanning 12V DC. Zie hier alle overige specificaties van deze inverter:

Specificaties
Uitgangsspanning: 220-240V
Uitgangsfrequentie: 50 Hz (± 3Hz)
USB: 5V DC (2100mA)
Permanent vermogen: 300W
Piekvermogen: 600W
Spanningsvorm: gemodificeerde sinus
Rendement: 85%
Minimale laadniveau: 0,35A
Onderbreking onderspanning bij: 9.6V
Onderbreking overspanning bij: 15V
Onderbreking overbelasting bij: 360-390A
Gebruikstemperatuur: -15° tot +50° Celsius
Netzekering: 2x20A

Afmetingen: 15 x 10.2 x 5.55 cm
Gewicht: 0,95 kg

Handige extra informatie bij uw Convergys 300

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags