GYS accukabel 5m - 4mm2 Nato voor GYSFLASH 15.24 XTREM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze accukabels met Nato stekker van GYS is 5 meter lang en heeft een diameter van 4 vierkante millimeter. Deze kabel is alleen geschikt voor de GYSFLASH 15.24 XTREM.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€310,95
Incl. btw

GYS accukabel 5m - 4mm2 Nato voor GYSFLASH 15.24 XTREM

Deze accukabel met Nato stekker van GYS is 5 meter lang en heeft een diameter van 4 vierkante millimeter. Deze kabel is alleen geschikt voor de GYSFLASH 15.24 XTREM. De aansluiting aan de zijde van de lader is een specifieke aansluiting die past op de GYSFLASH 15.24 XTREM.

Wat is een NATO stekker?
NATO stekkers en de gelijknamige stekkerdozen voldoen aan de officiële NATO-richtlijnen (Noord-Atlantische Verdragsorganisatie). Het zijn 2-polige stekkers binnen een zeer robuuste terminal, en daarmee geschikt voor hoge elektriciteitsstromen. Mede hierom worden ze ook vaak gebruikt bij militaire toepassingen. De NATO stekkers en connectoren en de bijbehorende specificaties zijn officieel vastgelegd in de zogeheten STANdardization AGreement (STANAG). Onderdeel daarvan zijn de processen en voorwaarden voor de fabricage van bijvoorbeeld de stroomconnectoren.

TIP: bekijk ook of uw apparaat een kalibreerfunctie voor de laadkabels heeft. Deze functie bevordert de optimale laadprocedure van de lader, zoals bij meerdere varianten van de GYSFLASH is ingebouwd. Na bijvoorbeeld het vervangen van een kabel kan de acculader dankzij de kalibratie de spanningsafname optimaal compenseren. GYS en Acculaders.nl adviseren om bij voorkomende kabelwijzigingen daadwerkelijk van deze functie gebruik te maken (zo die op de lader aanwezig is).

Zie ook ons volledige assortiment GYS onderdelen. Of bekijk alle producten waaronder de GYS acculaders en alle aanverwante apparaten van GYS.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen