GYS KIT S6 SAE - JACK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze GYS kabel met SAE aansluiting aan de ene zijde en JACK compatibel aansluiting aan de andere, is te gebruiken voor de Gysflash 12.12, de Gysflash 9.24, de Gysflash 6.24 PL en de Gysflash 3.48 PL. De kabel is 0,45 meter lang.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€32,95
Incl. btw

GYS KIT S6 SAE - JACK

Deze GYS kabel heeft aan de ene zijde een SAE connectie en aan de andere zijde een JACK aansluiting. Afhankelijk van de accuaansluiting is de wijze van aansluiten aanpasbaar. De standaard JACK plug die aan de kabl zit is 5,4mm in doorsnede. Daarnaast zijn 8 verschillende JACK pluggen aanwezig die erop gezet kunnen worden. Hierdoor vergroot u de mogelijkheden voor aansluiting op een JACK contact.

Deze extensie is te gebruiken voor deze druppelladers van GYS (zie ook de gerelateerde producten): 

  • Gysflash 12.12
  • Gysflash 9.24
  • Gysflash 6.24 PL
  • Gysflash 3.48 PL

De kabel is 0,45 meter lang en heeft een doorsnede van 1.3mm.

Te gebruiken bij maximaal 5A.

Beide stekkers zijn waterproof.

In de kabel is een zekering aanwezig.

Heeft u een ander type GYSFlash lader met flash stekker?
Heeft u een ander type GYSFlash lader en wilt u toch een aansluiting maken op de accu via een JACK plug? Dat kan dan met de GYS KIT F8. Met de F8 (zie ook onderaan deze tekst bij de gerelateerde producten) maakt u van uw flash stekker een SAE waarop de SAE naar JACK adapter geplaatst kan worden. Let wel op het maximale amperage van 5A. De laders waarvoor dit toepasbaar is zijn de volgende: Gysflash 1.12, Gysflash 4.12, Gysflash 6.12, Gysflash 6.24, Gysflash HERITAGE 6A, Gysflash 1.12 Lithium, Gysflash 6.12 Lithium, Gysflash 1.12 PL.

Gebruiksaanwijzing
Download hier de gebruiksaanwijzing (volgt).

Zie ook alle GYS accessoires waaronder kabels en snoeren bij GYS accessoires. Of bekijk alle producten van dit kwaliteitsmerk waaronder ook de laders, testers, boosters en aanverwante apparaten bij GYS acculaders. Ook alle andere Kits van dit merk met uiteenlopende kabels en aansluitingen zijn te vinden op Acculaders.nl, hét online verkooppunt van GYS.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen