GYS Mobiel Power Station POWER PACK 520 12V/230V

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Power Pack 520 is een draagbare power station met krachtige lithium accu en pure sinus omvormer. Geschikt voor een continue 12V spanning en 230V voeding. Opslagcapaciteit 20Ah/518 Wh. Dit mobiele power station voedt en laadt vele elektrische apparaten.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€714,95
Incl. btw

GYS Mobiel Power Station POWER PACK 520 12V/230V

Deze Power Pack 520 is een draagbare power station met een krachtige Lithium-ion accu en een geïntegreerde pure sinus omvormer. Geschikt voor een continue 12V spanning en 230V voeding. Opslagcapaciteit per cel: 20Ah / 518 Wh. Dit mobiele power station voedt en laadt vele soorten elektronische apparaten.

De GYS Power Pack 520 is met recht een multifunctionele mobiele power station. Het is een autonome stroombron voor op elke locatie waar geen vaste, elektrische aansluitingsmogelijkheden zijn. U hebt hiermee altijd een onafhankelijke energiebron voorhanden.

Dit mobiele power stroomstation is geschikt voor onder andere:

 • Voeden en opladen van devices zoals smartphone, tablet, laptop en andere mobiele apparatuur.
 • Tijdens kampeer- en overige recreatiedagen. Het is een compacte, losse stroombron voor bijvoorbeeld in de camper en op motor-, zeil- en vissersboten.
 • On-site klussen of andere hobby – dan wel professionele buitenactiviteiten. Denk aan de stroomvoorziening voor lampen en mobiel elektrisch gereedschap.
 • Vele overige gebruiksapparaten die stroom behoeven; van joystick tot geluidsbox en van koffiezetapparaat tot vries- en koelkast.

Hoe kun je deze draagbare powerpack GYS 520 opladen?

Er zijn drie manieren om de interne lithium accu van dit draagbare power station opgeladen te houden, om dienst te kunnen doen voor het laden/voeden van andere apparatuur.

 1. Opladen via de reguliere 230V netspanning.
 2. Opladen met USB Type C
 3. Opladen met behulp van zonnecellen (zie hierna).

Solar paneel

Optioneel bij de Power Pack 520 is het bijbestellen van een zonnepaneel, waarmee het draagbare stroomstation kan worden geladen.

Het paneel is dus niet standaard inbegrepen.

Deze powerpack heeft zijn eigen MPPT laadregelaar; een extra MPPT plaatsen tussen het station en het paneel is dus niet nodig.

De ingang(en) DC 24V / 2.5A kunnen via zonne-energie 80W max - < 30V onbelast functioneren. Plaats hiervoor het zonnepaneel in de volle zon, maar voorkom wél blootstelling aan direct zonlicht van de Power Pack 520 zelf. Sluit vervolgens de 3.5mm uitgang van het zonnepaneel aan op de DC 24V ingang en het laden zal beginnen.

Kortom: aansluiten via de kabel en… klaar. Vergeet na afloop niet te ontkoppelen.

Het GYS zonnepaneel dat bijbesteld kan worden, is licht en compact, opvouwbaar en gemakkelijk neer te zetten in de meest gunstige zonlichthoek. Zie de Gerelateerde producten.

Koopt u een ander paneel? Deze moet dan wel voldoen aan deze specs: 80W max - < 30V.

Noot: houd er bij laden via solar rekening mee dat de stroomverbruiker – het aangesloten apparaat – niet méér en sneller stroom verbruikt dan de energietoevoer via solar bij kan houden. De capaciteit is uiteraard ook afhankelijk van de actuele zonsterkte.


Ontwerp, gewicht, LED en monitoring

Dit mooi vormgegeven mobiele stroomstation heeft een stevige handgreep. De afmetingen (264 × 234 × 163 mm) en het gewicht (iets meer dan 5 kg) vormen een compact, hanteerbaar geheel.

LED
Dit voedingsapparaat / acculader is ook uitgerust met een LED lamp. Bij de GYS Power Pack 520 heeft deze drie standen: standaard, S.O.S. en Flash.

Het LCD display geeft informatie over de laadstatus van de interne accu, over de in gebruik zijnde in- en uitgangen (USB, 12Vdc, AC), over de verlichting en over eventuele storingen.

Startbooster

Deze variant van de GYS Power Pack heeft géén functie van startbooster. Andere uitvoeringen met hogere capaciteit zoals de 1300 en de 1500 hebben dat wel. Deze kunnen een voertuig met 12V accu in enkele seconden via een hoge piekstroom jumpstarten.

Welke connectoren heeft dit mobiele power station?

De multifunctioneel toepasbare GYS Power Pack 520 heeft een complete serie connectoren. Zodoende is haast elk soort elektronisch apparaat aansluitbaar. Dit zijn de soorten connectoren:

 • Uitgang sigarettenaansteker 12V
 • DC uitgang 12V / 10A (tweemaal)
 • Ingang/uitgang USB Type C
 • Uitgang USB Quick Charge (5V-3A / 9V-2A / 12V-1.5A)
 • Dubbele uitgang USB (5V-3.1A (2.4A max. per uitgang)
 • Dubbel stopcontact AC 230V / 50Hz / 500W

 


Meegeleverde accessoires

Bij de bestelling van dit mobiele stroomstation is een beschermhoes inbegrepen. Hetzelfde geldt voor een 230V laadkabel / adapter voor de voeding van de interne accu, en een USB-kabel type-C.


Indicatie gebruiksduur

Het is een niet onbelangrijke factor. Hoe lang gaat een volle Power Pack 520 mee, ten behoeve van het op spanning houden en opladen van de diverse elektronische apparaten, devices en andere accessoires? Fabrikant GYS geeft hiervoor de volgende indicaties:

Bij 50W | 8 uur
Bij 100W | 4 uur
Bij 250W | 1 uur 40 minuten
Bij 500W | 50 minuten


Datasheet en handleiding

Meer informatie over gebruik, toepassingen, functionaliteiten, aansluiten en veiligheid is te vinden in de datasheet en handleiding van dit product. Je kunt ze downloaden, hier op Acculaders.nl.


Specificaties

Interne accu: Lithium-Ion Polymeer (7 cellen)
Capaciteit accu: 20Ah / 518Wh

Oplaadduur:
9.5 uur met adapter 24V /2.5A
9.5 uur met zonnepanelen 60W
16 uur met autolader
12.5 uur met USB 45W adapter
5.5 uur bij gelijktijdig laden via DC-ingang en USB Type-C adapter

Omvormer: Pure Sinus, PSW

MPPT: geïntegreerd

Ingang: DC 24V/2.5A - PV / zonnepanelen - auto-oplader 11V - 30V
Stopcontact: 100-240V, 50/60 Hz, 1.2A max
USB-uitgangen: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2.25A
Uitgaande spanning sigarettenaansteker: 11.5V ~ 12.5V/12A totaal (enkele uitgang 10A max)
USB Quick Charge: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Dubbele USB-uitgang: 5V/3.1A in totaal (enkele uitgang 2.4A max)
Dubbele AC-uitgang: 230V / 50Hz / 500W (PSW - Pure Sine Wave)

Gewicht: 5,14kg
Afmetingen: 264 × 234 × 163mm

Beveiliging: kortsluiting, te hoge intensiteit, overspanning, onderspanning, overladen en oververhitting.

Laadtemperatuur: 0 ̶ 50°C
Ontladingstemperatuur: -20 ̶ 50°C

Levensduur: 1000 laadcycli


Wat is, doet en kan een mobiel power station?

Met een mobiel power station heb je overal stroom bij de hand. Voor o.a. 12V evenals 230V apparatuur, voertuigen en elektrisch gereedschap, op elke willekeurige locatie. De basis van dit product is een lithium accu. Deze is oplaadbaar zoals vaak ook met een zonnepaneel, zoals het geval is het product op deze pagina. Zo blijf je volledig off-grid. Ook laden via het vaste net is mogelijk, evenals op- en bijladen met behulp van 12V, bijvoorbeeld in de auto.

Het mobiele power station is compact en draagbaar, en heeft een draaghendel. Het heeft een geïntegreerde omvormer en biedt stroomvoorziening voor allerlei aangesloten verbruikers. Een draagbare powerpack is zeer multifunctioneel want voorzien van alle gangbare outputs. Dat wil zeggen: 230V stopcontacten voor meerdere soorten stekkers, meerdere soorten USB-uitgangen, naast DC-/Jack-outputs evenals een sigarettenaansteker-connector. Afhankelijk van de capaciteit van het mobiele stroomstation zijn er niet alleen kleinere, maar ook veel grotere energieverbruikers op aan te sluiten.

Kortom, het biedt een grote, breed toepasbare soort ‘powerbank’-mogelijkheid. Bij gebruik van een solar paneel gebeurt dit ook nog eens milieuvriendelijk. Het gereedschap, de voertuigen, devices en andere apparaten en toepassingen krijgen spanning voor direct gebruik of je kunt ze acculaden. Sommige powerstations hebben zelfs de capaciteit voor het afgeven van een startboost. Dat laatste is bij de variant op deze pagina niet het geval.

Een mobiele power station komt van pas bij buitenactiviteiten, kampeervakanties, bij professionele werkzaamheden op mobiele locaties, in de camper, bij hobby’s zoals vissen of bij andere gelegenheden zonder een nabije aanwezigheid van het vaste stroomnet. Ook kan het draagbare stroomstation dienst doen als back-upmogelijkheid voor thuis of werk, voor als de stroom ooit uitvalt.

Zie ook onze overzichtspagina met mobiele power stations. Daar zijn ook powerpacks met een andere capaciteit te vinden. Of bestel direct het mobiele power station op deze pagina: de GYS Power Pack 520.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen