TooLit OBD2 kabel sigarettenplug 1.5M voor Nomad Power Pro Truck

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
OBD2 voedingskabel voor de GYS Nomad Power Pro Truck jumpstarter. De kabel is 1,5 meter lang. Betreft universele OBD2 aansluiting met 16-pins connector. Met on board memory protection en 7.5A zekering.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€29,95
Incl. btw

TooLit OBD2 kabel sigarettenplug 1.5M voor Nomad Power Pro Truck

Deze OBD voedingskabel 12V is geschikt voor de jumpstarter / booster GYS Nomad Power Pro Truck. De kabel is 1,5 meter lang en heeft behalve de OBD-plug een sigarettenaansteker-aansluiting voor in de GYS booster. Met 7.5A zekering.

Een kabel met OBD (On Board Diagnostics) aansluiting is er voor het uitlezen van de auto, om de connectie te maken tussen de boordcomputer en het diagnosesysteem. Sinds 1996 is sprake van het universele OBD2 protocol, als opvolger van de niet-universele OBD1 waarbij auto's hun eigen OBD-aansluiting hadden afhankelijk van merk en fabrikant. Met OBD2 echter is sprake van een standaard 16-pins aansluiting; voor alle voertuigen dezelfde. Deze aansluiting bevindt zich meestal onder het stuur of bij de zekeringkast, soms in het middenconsole. Raadpleeg anders de handleiding van de auto. Deze GYS OBD kabel is geschikt voor de GYS Nomad Power Pro Truck.

Zie ook alle GYS accessoires waaronder kabels en snoeren bij GYS accessoires. Of bekijk alle producten van dit kwaliteitsmerk waaronder ook de laders, testers, boosters en aanverwante apparaten bij GYS acculaders. Ook alle andere Kits van dit merk met uiteenlopende kabels en aansluitingen zijn te vinden op Druppellader.com, hét online verkooppunt van GYS.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags