GYS PSW 1002W 12V | Omvormer / inverter | 2 x 230V Schuko + 5V USB

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Zuivere sinus omvormer / inverter om vanuit 12V een 230V voeding te verkrijgen voor elektrische apparaten tot 1000W. Met twee 230V Schuko stopcontacten én 5V USB. Inclusief accuklem en kabels.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€399,95
Incl. btw

GYS PSW 1002W 12V | Omvormer / inverter | 2 x 230V Schuko + 5V USB

De omvormer GYS Inverter 1002W transformeert uw 12V accu in een 230V energievoorziening. Aan de uitgangszijde heeft deze inverter tweemaal een Schuko én een USB 5V uitgang. Daarmee is dit apparaat geschikt voor uiteenlopende apparaten tot 1000W, zoals televisie / flatscreen, smartphone, tablet en laptop, spelcomputer, geluidsversterker, printer, scanner, ventilator, camera, lamp, stofzuiger, föhn, koelkast en bijvoorbeeld koffiezetapparaat.

Let op: kijk altijd naar het vermogen van het apparaat dat bij deze omvormer dus maximaal 1000W mag zijn. Controleer ook altijd of het USB-apparaat de 2.1A niet overschrijdt. Verder is, via Schuko, het piekvermogen van deze GYS omvormer 2000W.

Zuivere sinus
De PSW is een zuivere sinus omvormer / inverter. Dat wil zeggen dat het (in dit geval 12V) gelijkstroom (DC) omzet in 230V wisselstroom (AC). Een zuivere sinus stroom geeft een regelmatig elektrisch signaal; hierdoor kan de omvormer zoals deze PSW zich aanpassen aan iedere elektrische behoefte van de betreffende apparatuur en zo optimaal zijn werk doen.

De stroom geproduceerd door de omvormers is identiek aan de stroom afkomstig van het openbare stroomnet. Spanningspieken hebben bij een zuivere sinusomvormer geen enkel negatief effect; de omvormer reguleert automatisch het benodigde vermogen. Dat is extra aan te bevelen bij apparaten die gevoelig zijn voor stroomschommelingen en piekvermogens.

Inclusief kabels (exclusief 12V sigarettenaanstekerplug)
Bij deze GYS Inverter PSW 1000 ontvangt u de benodigde kabels met eyelets voor het contact met de inverter via de gelijkstroom ingangen. Aan de andere zijde gebruikt u hetzij een (meegeleverde) accuklem hetzij een sigarettenaansteker-plug. Gebruikt u het laatste (let op, geschikt voor minder vermogen)? Deze is niet standaard meegeleverd en kunt u derhalve apart bijbestellen.

Handig formaat
Deze 3,3 kilogram wegende omvormer heeft een handig formaat, en is zowel handzaam als robuust en stabiel. De GYS PSW (zie ook de andere varianten van de PSW bij de Gerelateerde producten onderaan deze pagina) is ontworpen om eenvoudig mee te kunnen nemen of, met het bevestigingssysteem, permanent te installeren in het betreffende voertuig.

Beveiliging en optimale controle
De PSW met microprocessor biedt thermische beveiliging, een intelligente ventilatie controle, beveiliging tegen overladen en kortsluiting, evenals betrouwbare bescherming tegen elektrische onderspanning en overspanning, zowel bij 230V als de 5V USB-toepassing. Daarmee kunt u deze inverter in uw voertuig zonder zorgen gebruiken op elk moment voor elk daartoe geschikt apparaat. Dit 1000W model is tevens uitgerust met een groen voedingslampje en een rood storingslampje.

Nederlandstalige handleiding
Uw GYS PSW 1000 ontvangt u met een duidelijke, Nederlandstalige handleiding. Daarin staat uiteraard ook exact hoe deze omvormer veilig in te schakelen, zoals via de accuklemmen. De handleidingen van in principe alle GYS producten zijn ook vertaald in andere Europese talen.

Wat doet een inverter?
Een inverter zet gelijkstroom (DC) om in wisselstroom (AC) (een converter doet het tegenovergestelde). Beide worden een omvormer genoemd. In dit geval is sprake van een ingangsspanning 12V DC. Zie hier alle overige specificaties van deze inverter:

Specificaties
Ingangsspanning: 12V DC
Uitgangsspanning: 220-240V AC
Uitgangsfrequentie: 50 Hz (± 1Hz)
USB: 5V DC (500mA / 2100mA)
Permanent vermogen: 1000W
Piekvermogen: 2000W
Spanningsvorm: pure sinus
Rendement: 85%
Minimale laadniveau: 1,0A
Alarm onderspanning bij: 10.2 - 10.8V
Onderbreking onderspanning bij: 9.2 - 9.8V
Onderbreking overspanning bij: 15-16V
Gebruikstemperatuur: 5° tot 35° Celsius
Uitschakeltemperatuur: 60° Celsius (+/- 5° Celsius)
Onderbreking overbelasting bij: 1100-1350W
Netzekering: 5x25A

Afmetingen: NITV
Gewicht: 3,3 kg

Zoekt u een andere omvormer? Kijk op Druppellader.com bij Omvormers.

Handige extra informatie bij uw GYS PSW 1002 inverter (volgt)

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags