GYS PSW 2002W 24V | Omvormer / inverter | 2 x 230V Schuko + 2 x 5V USB | met afstandsbediening

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Zuivere sinus omvormer / inverter om vanuit 24V een 230V voeding te verkrijgen voor elektrische apparaten tot 2000W. Met twee 230V Schuko stopcontacten en 2 x 5V USB. Inclusief accuklem en kabels. Omvormer met afstandsbediening!

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€604,95
Incl. btw

GYS PSW 2002W 24V | Omvormer / inverter | 2 x 230V Schuko + 2 x 5V USB | met afstandsbediening

De omvormer GYS Inverter PSW 2002W met remote control transformeert uw 24V accu in een 230V energievoorziening. Aan de uitgangszijde heeft deze inverter tweemaal een Schuko én 2 USB 5V uitgangen. Daarmee is dit apparaat geschikt voor uiteenlopende apparaten tot 2000W, zoals televisie / flatscreen, smartphone, tablet en laptop, spelcomputer, geluidsversterker, printer, scanner, ventilator, camera, lamp, stofzuiger, föhn, koelkast en bijvoorbeeld koffiezetapparaat, oven en magnetron.

Let op: kijk altijd naar het vermogen van het apparaat dat bij deze omvormer dus maximaal 2000W mag zijn. Controleer ook altijd of het USB-apparaat de 2.1A niet overschrijdt. Verder is, via Schuko, het piekvermogen van deze GYS omvormer 4000W.

Afstandsbediening
Met de remote control kunt u de converter bedienen tot op een afstand van maximaal 5 meter. Sluit de afstandsbediening aan op de omvormer als deze niet is ingeschakeld. Het digitale display van de remote control geeft ook informatie over de batterijstatus en het Wattageverbruik van het aangesloten elektrische apparaat. Zo vermeldt het 'Input display'-scherm de accuspanning en het 'Output display'-scherm het stroomverbruik van het apparaat dat op de converter is aangesloten.

Zuivere sinus
De PSW is een zuivere sinus omvormer / inverter. Dat wil zeggen dat het (in dit geval 24V) gelijkstroom (DC) omzet in 230V wisselstroom (AC). Een zuivere sinus stroom geeft een regelmatig elektrisch signaal; hierdoor kan de omvormer zoals deze PSW zich aanpassen aan iedere elektrische behoefte van de betreffende apparatuur en zo optimaal zijn werk doen.

De stroom geproduceerd door de omvormers is identiek aan de stroom afkomstig van het openbare stroomnet. Spanningspieken hebben bij een zuivere sinusomvormer geen enkel negatief effect; de omvormer reguleert automatisch het benodigde vermogen. Dat is extra aan te bevelen bij apparaten die gevoelig zijn voor stroomschommelingen en piekvermogens.

Inclusief kabels
Bij deze GYS Inverter PSW 2002 voor 24V ontvangt u de benodigde kabels met eyelets voor het contact met de inverter via de gelijkstroom ingangen.

Handig formaat
Deze 3,5 kilogram wegende omvormer heeft een handig formaat, en is zowel handzaam als robuust en stabiel. De GYS PSW (zie ook de andere varianten van de PSW bij de Gerelateerde producten onderaan deze pagina) is ontworpen om eenvoudig mee te kunnen nemen of, met het bevestigingssysteem, permanent te installeren in het betreffende voertuig.

Beveiliging en optimale controle
De PSW met microprocessor biedt thermische beveiliging, een intelligente ventilatie controle, beveiliging tegen overladen en kortsluiting, evenals betrouwbare bescherming tegen elektrische onderspanning en overspanning, zowel bij 230V als de 5V USB-toepassing. Daarmee kunt u deze inverter in uw voertuig zonder zorgen gebruiken op elk moment voor elk daartoe geschikt apparaat. Dit 2002W model is tevens uitgerust met groen voedingslampje en rood storingslampje.

Nederlandstalige handleiding
Uw GYS PSW 2002 12V ontvangt u met een duidelijke, Nederlandstalige handleiding. Daarin staat uiteraard ook exact hoe deze omvormer veilig in te schakelen, zoals via de accuklemmen. De handleidingen van in principe alle GYS producten zijn ook vertaald in andere Europese talen.

Wat doet een inverter?
Een inverter zet gelijkstroom (DC) om in wisselstroom (AC) (een converter doet het tegenovergestelde). Beide worden een omvormer genoemd. In dit geval is sprake van een ingangsspanning 24V DC. Zie hier alle overige specificaties van deze inverter:

Specificaties
Ingangsspanning: 24V DC
Uitgangsspanning: 220-240V AC
Uitgangsfrequentie: 50 Hz (± 1Hz)
USB: 2 x 5V DC (500mA / 2100mA)
Permanent vermogen: 2000W
Piekvermogen: 4000W
Spanningsvorm: pure sinus
Rendement: 85%
Alarm onderspanning bij: 20.4 - 21.6V
Onderbreking onderspanning bij: 18.4 - 19.6V
Onderbreking overspanning bij: 30-32V
Gebruikstemperatuur: 5° tot 35° Celsius
Uitschakeltemperatuur: 60° Celsius (+/- 5° Celsius)

Afmetingen: 385 x 250 x 100 mm
Gewicht: 5,75 kg

Zoekt u een andere omvormer? Kijk op Druppellader.com bij Omvormers.

Handige extra informatie bij uw GYS PSW Omvormer

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags