GYS Startronic Hybrid 950

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De slimme Startronic Hybrid 950 van GYS benut de reststroom van uw bijna lege accu. Dankzij supercondensatoren kunt u uw voertuig met bijna lege 12V accu probleemloos starten, ook bij winterse kou. Het startvermogen bedraagt 950A.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€373,95
Incl. btw

GYS Startronic Hybrid 950

De slimme Startronic Hybrid 950 van GYS benut de reststroom van uw bijna lege accu. Dankzij supercondensatoren kunt u uw voertuig met bijna lege 12V accu probleemloos starten, ook bij winterse kou. Het startvermogen bedraagt 950A. De Startronic Hybrid 950 heeft verder ook een kleine eigen interne lithium accu. Als deze vol is dan kunnen de supercondesatoren daarmee tot 5 keer geheel geladen worden. Hierdoor heeft u dus altijd voldoende startcapaciteit bij de hand.

De benodigde boost
De speciale condensatortechniek in de Startronic maakt de gewenste start mogelijk. Binnen een paar minuten is de Startronic geladen en klaar voor de benodigde startboost. Met voldoende kracht om de accu weer te starten. Ideaal voor tal van voertuigen, zoals een motorfiets, een auto of een kleine boot.

Nauwelijks onderhoud aan de startbooster zelf
De technologie op basis van super condensatoren zorgt voor extra gebruikersgemak. De hybride Startronic maakt als gezegd handig gebruik van het resterende batterijvermogen van uw voertuig en heeft verder een kleine eigen lithium batterij aan boord. De eigen lithium batterij hoeft slechts zo nu en dan bijgeladen te worden.

Razendsnel opladen
De Startronic laadt zichzelf met de restcapaciteit van de accu in het voertuig (als deze minimaal 5V bedraagt). Dat gebeurt in ongeveer 2 minuten (3 minuten via de sigarettenaansteker ingang van het voertuig). De Startronic kan ook geladen worden via een 5V USB aansluiting (van bijvoorbeeld een laptop). De laadtijd daarmee is dan ongeveer 40 minuten. De kabel hiervoor wordt meegeleverd bij de Startronic. De Startronic 950 heeft verder ook een eigen interne lithium accu. Als deze vol is dan kunnen de supercondesatoren daarmee tot 5 keer geheel geladen worden. Hierdoor heeft u dus altijd voldoende startcapaciteit bij de hand.

Ook bij lage temperaturen en voor diesels
Ook bij lage temperaturen werkt deze jumpstarter probleemloos. Ook bij dieselmotoren, dankzij de speciale GLOW-functie. Behalve het gemak van géén onderhoud en razendsnel opladen, is er nóg een gebruikersvriendelijke eigenschap: de Startronic is licht en compact.

Beveiligingen
Deze booster van GYS beschermt tegen kortsluiting en ompoling. Verder is de Startronic beveiligd tegen te diep ontladen van de accu (als de accu uit het voertuig onder de 5V komt zal het apparaat niet meer werken, opladen moet dan gebeuren met een externe accu of via USB of met de eigen interne lithium accu).

Complete set
De Startronic wordt geleverd met een 12V stekker voor in uw auto, een USB kabel voor laden via een USB poort en accuklemmen met korte laadkabels. 

Details
Afmetingen: 26,7 x 19,5 x 5 cm
Gewicht: 2 Kg
Startvermogen: 950A
Geschikt voor: 12V voertuigen

Handige extra informatie bij uw Startronic Hybrid 950

Gewicht: 2 kilogram
Startvermogen: 950A
Piekvermogen: 950A
Voltage: 12V
Laadstroom:
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop)
Afmetingen: 26,7 x 19,5 x 5 cm
Netspanning:
Capaciteit interne accu:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags