GYS Super Pro Smart Mobiele lader type 2 - tot 3 fase 32A - 6 meter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze mobiele thuislader van GYS kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een gewoon stopcontact of voor een CEE stekker. De lader kan laden met maximaal 3 x 32A en is 6 meter lang.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€999,95
Incl. btw

GYS Super Pro Smart Mobiele lader type 2 - tot 3 fase 32A - 6 meter

Met deze mobiele thuislader van GYS kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een gewoon stopcontact of voor een CEE stekker. De lader kan laden met maximaal 3 x 32A en is 6 meter lang.

Deze mobiele lader is ideaal voor mensen die onderweg willen kunnen laden op standaard schuko stopcontacten en snel willen kunnen laden via 3 x 32A stopcontacten. Verder is deze lader goed inzetbaar door autobedrijven die werken met elektrische voertuigen die ze snel willen kunnen opladen via een 3 x 32A stopcontact.

Dit draagbare laadstation wordt gebruikt het opladen van elektrische voertuigen (EV's) vanaf een standaard stopcontact en een zogenaamd "CEE" stopcontact (IEC 60309-2) geschikt voor vermogens van 1 x 10A tot 3 x 32A. Let op: standaard wordt bij de lader een 3 fase CEE stekker geleverd die op een 3 x 32A stopcontact aangesloten kan worden (dus niet standaard op de 3 x 16A CEE stopcontacten). Daarnaast wordt een stekker meegeleverd voor aansluiting op een standaard schuko stopcontact.

Handige opbergtas
Bij uw mobiele lader ontvangt u een handige opbergtas waarmee u de mobiele lader gemakkelijk en schoon op kunt bergen en mee kunt nemen.

2 aansluitingen op stopcontacten
Bij uw mobiele lader wordt een 3 fase CEE stekker geleverd die op een 3 x 32A stopcontact aangesloten kan worden (dus niet standaard op de 3 x 16A CEE stopcontacten). Daarnaast wordt een stekker meegeleverd voor aansluiting op een standaard schuko stopcontact. U kunt de aansluitingen gemakkelijk uitwisselen door een stekkerverbinding op de laadbox.

6 meter lang
De totale lengte van de mobiele lader is 6 meter lang. Dit houdt dus de lengte van de laadkabel in plus het stuk kabel van de lader tot het stopcontact (ongeveer een halve meter). 

Hoogste kwaliteit
De mobiele laders van GYS zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De stekkers zijn gemaakt van slagvast kunststof en zijn waterbestendig. Zoals u van GYS gewend bent kunt u er zeker van zijn dat u een hoge kwaliteit laadkabel koopt voor uw auto.

Voor welke auto's geschikt?
Deze mobiele lader is geschikt voor alle auto’s met een type 2 aansluiting aan autozijde en een laadcapaciteit van 1, 2 of 3 fase tot 32A (maximaal dus 22kW).

Niet geschikt voor IT-Netwerk (België en Noorwegen)
Let op! Deze mobiele lader is niet geschikt voor het IT-Netwerk in België en Noorwegen).

Garantie
GYS geeft 1 jaar garantie op de mobiele laders.

Details van de laadkabel
Lengte: 6 meter (ongeveer 5 meter vanaf het kastje tot de auto)
Stekker laadpunt: CEE (CEE 4P+E 32A/ 5 polig rood) 230V en 1 fase standaard stopcontact
Stekker autozijde: Type 2
Maximale voeding: 3 x 32A/400V 50 hz
Instelbaar laadvermogen: 10 tot 32A
Werkbare temperatuur: -30 tot +50 graden Celcius
Behuizing: Slagvast kunststof, waterbestendig (IP55)
Kleur behuizing: Zwart
Afmetingen: 230 x 160 x 90 mm
Gewicht: 4,5 kg
Garantie: 1 jaar

Gebruiksaanwijzing mobiele lader
U ontvangt bij uw mobiele lader een beknopte gebruiksaanwijzing voor de laadkabel in meerdere talen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags