GYS Zekering 300A (12V-24V) voor o.a. GYS Startpack Truck | setje 2 stuks

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
300A zekering, bedoeld als reserve zekering of vervanging van een doorgebrande zekering uit een GYS Startpack Truck. Deze zekering ontvangt u per setje van 2 stuks.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€7,95
Incl. btw

GYS Zekering 300A (12V-24V) voor o.a. GYS Startpack Truck | setje 2 stuks

Deze 300A zekering van GYS is geschikt (ter vervanging of alvast als reserve) voor de jumpstarter GYSpack / Startpack Truck - een startbooster voor 12V en 24V voertuigen zoals auto's, campers en kleine vrachtwagens en tevens 12V voeding, met startvermogen van 750A bij 12V en 650A bij 24V - en voor soortgelijke apparaten (boosters) met eenzelfde 300A zekering. Hoogwaardige kwaliteit, verpakt per setje van twee stuks.

Afmetingen zekering
Deze zekering is 8 cm lang en hart op hart bedraagt de afstand 6 cm.

Gebruik altijd een zekering van het juiste amperage! Een zekering met een te hoog of te laag amperage kan uw apparatuur, randapparatuur of een aangesloten accu schade toebrengen.

Zeker weten welke zekering u nodig heeft? Vaak staat het amperage duidelijk geprint op de zekering zelf. Is dit niet meer leesbaar of is de oude zekering kwijt of al weggegooid? Bekijk dan de gebruiksaanwijzing van het apparaat, zoals in dit geval de startbooster. Deze is ook altijd online te vinden.

Details
Zekering waarde: 300A bij 12V tot 24V
Afmetingen: 80 x 20 x 2 mm
Gewicht: 0,04 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen