Mastervolt ChargeMaster 24/6

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Mastervolt ChargeMaster 24/6 is een stille krachtige acculader/ druppellader van hoge kwaliteit bedoeld voor het laden en onderhouden van 24V accu's van 25Ah tot ongeveer 70Ah.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€249,95
Incl. btw

Mastervolt ChargeMaster 24/6

De Mastervolt ChargeMaster 24/6 is een stille krachtige acculader/ druppellader van hoge kwaliteit bedoeld voor het laden en onderhouden van 24V accu's (ook lithium accu's) van 25Ah tot ongeveer 70Ah.

Geschikt voor
De Mastervolt ChargeMaster 24/6 is geschikt voor alle soorten 24V accu's van 25Ah tot ongeveer 70Ah en voor onderhoud (druppelladen) voor accu's van 25Ah tot ongeveer 100Ah. De Mastervolt ChargeMaster 24/6 is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's en tevens voor lithium accu's.

Bedoeld voor vaste montage
De Mastervolt ChargeMaster 24/6 is bedoeld voor vaste montage en wordt daarom ook alleen geleverd met aansluitogen voor een ringaansluiting op de accupolen. De lader is gemakkelijk te monteren op een schutbord of een achterplaat met de 3 montagegaten rondom de lader.

Volautomatische acculader
De Mastervolt ChargeMaster 24/6 is een volautomatische acculader ook wel druppellader genoemd. U heeft er geen omkijken naar, 'aansluiten en vergeten' dus. De ChargeMaster 24/6 bevat 3 oplaadstappen. 

Laadvermogen
Het laadvermogen van de ChargeMaster 24/6 is maximaal 6A bij 24V accu's.

Snoerlengtes
Lengte snoer van lader tot stopcontact: ongeveer 140 cm
Lengte snoer van lader tot de accu: ongeveer 120 cm

Kenmerken

  • Mastervolt 3-traps+ laadkarakteristiek
  • Geschikt voor het laden van Gel, AGM, natte en lithium accu’s
  • Volledig vermogen tot 40 °C
  • Waterdicht/ IP65


IP65 beveiligde behuizing/ isolatieklasse

De ChargeMaster 24/6 van Mastervolt is IP65 beveiligd qua constructie van de behuizing.Dit betekent dat uw lader aanrakingsveilig is doordat de behuizing geheel dicht is. De behuizing is volledige beschermd tegen stof. Verder is de behuizing sproeiwaterdicht (Geen schade indien bespoten (12,5 l/min) onder eender welke hoek).

Beveiligingen van uw lader
De ChargeMaster 24/6 van Mastervolt is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de aansluitogen/ eyelets (omgekeerde polariteit of ompoling), de lader is vonkvrij aan te sluiten aan uw accu, de lader is beveiligd tegen overladen van uw accu, overspanning, kortsluiting en oververhitting. Kortom een veilige keus.

Ook geschikt voor 110V net
Mastervolt ChargeMaster acculaders zijn altijd, naast het 220V net, ook geschikt voor gebruik in een 110V net zoals bijvoorbeeld in Amerika. Als u uw lader ook in andere landen wilt gebruiken, let er dan wel op dat u mogelijk een adapter nodig heeft voor de stekker. De bijgeleverde stekker is een stekker voor het normale schuko stopcontact dat wij kennen in Nederland.

Handige extra informatie bij uw acculader:

Garantie
De Mastervolt ChargeMaster wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Voltage: 24 V
Accuvermogen: 25 tot 70Ah (voor onderhoud: 25Ah tot 100Ah)
Soorten accu’s: Alle soorten 24V loodaccu’s (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL) en Lithium/ LiFePO4 accu's
Maximale laadstroom: 6A
Afmetingen (L x B x H): 180x121x50mm
Gewicht: 1 KG
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen