Myenergi Eddi

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Myenergi Eddi zorgt voor maximaal gebruik van uw eigen opgewekte energie voor uw warmwaterboiler en verwarming door middel van het gebruik van de overtollige energie vanuit uw zonnepanelen of windturbine.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€549,00
Incl. btw

Myenergi Eddi

De Myenergi Eddi zorgt voor maximaal gebruik van uw eigen opgewekte energie voor uw warmwaterboiler en verwarming door middel van het gebruik van de overtollige energie vanuit uw zonnepanelen of windturbine. Let op: De Eddi is dus voornamelijk toepasselijk als u uw woning elektrisch verwarmd.

Rendabel, vooral als de salderingsregeling vervalt
Deze Eddi is vooral erg rendabel als de salderingsregeling vervalt. Als de salderingsregeling vervalt dan ontvangt u een beduidend lager tarief voor uw opgewekte en teruggeleverde energie dan dat u betaalt voor de energie uit het net. Het verdient dan de voorkeur om zoveel mogelijk van uw eigen opgewekte energie zelf te gebruiken. De Eddi kan hiervoor zorgen.

Werkt naadloos samen met de Zappi
De Eddi werkt naadloos samen met de Zappi. De Eddi en de Zappi kunnen zodanig geconfigureerd worden dat u ofwel de Eddi ofwel de Zappi als master instelt. De master krijgt dan altijd de voorkeur en daarmee ook de meeste energie toegekend (als er niet voldoende opgewekte energie is voor zowel het laden van de auto als voor het verwarmen van de woning). 

Handige extra informatie bij uw Myenergi Zappi Eddi

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags