Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX45. U kunt er ook telefoons, iPads en laptops mee opladen.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€159,95
Incl. btw

Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A

De Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX45. U kunt er ook telefoons, iPads en laptops mee opladen. De startboost voor 12V systemen is maar liefst 1250A.

Lichtgewicht jumpstarter
De Noco Boost X GBX45 is een lichtgewicht jumpstarter (1,1kg) en de behuizing is compact (173x84x53mm). Het voordeel hiervan is dat u de booster altijd makkelijk mee kunt nemen en dat u daardoor altijd een jumpstarter, een powerbank en een krachtige zaklamp (100 lumen) bij de hand heeft.

Snel opladen van de GBX45
De GBX45 kan snel worden opgeladen via de USB-IN/OUT poort van uw GBX45 (maximaal met 60 Watt via USB-C). Met de meegeleverde USB-laadkabel kunt u de Genius GBX45 opladen via elke USB poort zoals een AC-adapter via 110V of 220V (niet meegeleverd) of een USB poort van uw laptop bijvoorbeeld. 

Hoogwaardige accuklemmen
De Noco startboosters zijn altijd uitgerust met hoogwaardige accuklemmen/ krokodillenklemmen die robuust gebouwd zijn en die een laag weerstandsniveau hebben. De kabellengte tussen uw startbooster en de accuklemmen is 20cm.

Geschikt voor 12V loodzuuraccu's
De Noco startboosters zijn geschikt voor 12V loodzuur startaccu's. Dat zijn bijvoorbeeld Natte accu's, MF, EFB, Ca/Ca, AGM en GEL accu's. De Noco startboosters zijn niet geschikt voor het starten van 12V lithium systemen.

Output
De output van de jumpstarter is als volgt:
Startcapaciteit: 12V / 1250A max
USB-Input: USB-C: 5V 1.5A, 9V 3A, 12V 3A, 15V 3A, 20V 3A
USB-A output: 5V 2,1A - 10W Max (voor telefoons en tablets)
USB-C output: 5V 3A, 9V 3A, 12V 3A, 15V 3A, 20V 3A - 60 Watt (snelladen van telefoons en tablets)

Let op: 12V accu's kunnen niet geladen worden met de Genius GBX45.

Laadstatus en laadtijd interne lithium-batterij
4 Led lampjes aan de voorzijde van de jumpstarter geven de laadstatus aan. Als de GBX45 helemaal ontladen is dan duurt het ongeveer 3 uur voordat deze weer helemaal vol/ geladen is (bij een laadvermogen van 2A, bij lagere laadvermogens duurt het laden langer). Bij een laadvermogen van 60 Watt wordt deze tijd verkort tot zo'n 45 minuten.

Doordat de Noco Boost X is uitgerust met een interne lithium accu is het een onderhoudsvrije startbooster. Dat wil zeker niet zeggen dat u de startbooster niet eens in de zoveel tijd moet laden. Het advies is daarom om te zorgen dat u uw startbooster altijd minimaal eens per 2 maanden volledig oplaadt.

Jumpstart / booster functie
De Noco GBX45 Noco Boost X is een uiterst krachtige powerbank en tevens startbooster. Met de startbooster functie kan deze zelfs dieselmotoren tot 3 liter groot starten. En als de GBX45 volledig is opgeladen kan hij dat wel 3 tot 4 keer doen. Let op: een starthulp is altijd een 'hulp'. De starthulp/ booster helpt de aanwezige accu in het voertuig bij het starten. Als de accu echt totaal 100% leeg is dan kan zelfs met een startbooster het voertuig mogelijk niet gestart worden. In een dergelijke situatie is een zwaardere tot zeer zware starthulp vereist om het voertuig te starten of zal het mogelijk nodig zijn om de accu eerst kort te laden. Dit laden kan niet gedaan worden met de GBX45.

2 LED lichten
Aan één zijde (aan de output zijde) van de GBX45 zijn 2 krachtige witte LED lichten (100 lumen) aanwezig die in 6 verschillende modi kunnen branden of knipperen. Ze kunnen gebruikt worden om in het donker bij te schijnen onder de motorkap of bij de accu. Ze kunnen ook gebruikt worden als SOS licht of noodsignaal verlichting. Deze LED verlichting kan ook gewoon gebruikt worden als krachtige zaklamp. Een krachtige zaklamp bij u hebben kan altijd van pas komen.

Bijgeleverde accessoires bij uw GBX45
- Etui/ zakje waar de kabels in meegenomen kunnen worden
- Startkabels voor een jump start 20cm lang (om een auto, boot of motor te starten)
- USB-C IN/OUT naar USB-A kabel 100cm lang (geen netadapter)
- Gebruiksaanwijzing

IP65 beveiligde behuizing/ isolatieklasse
De Noco GBX45 is IP65 beveiligd qua constructie van de behuizing. Dit betekent dat uw booster aanrakingsveilig is doordat de behuizing geheel dicht is. De behuizing is volledige beschermd tegen stof. Verder is de behuizing spatwaterdicht.

Beveiligingen van uw jumpstarter
De GBX45 van Noco Genius is vonkvrij en beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de accuklemmen (omgekeerde polariteit of ompoling) en oververhitting. Verder zal de GBX45 niet automatisch een voertuig starten als het voltage van de accu 2V of lager is. De boost-led gaat dan niet branden en u dient over te schakelen naar de handmatige startboost mode. Dit is een belangrijke ingebouwde veiligheid zodat niet een startboost gegeven wordt als de booster niet aangesloten is aan een accu of als u dat niet wilt.

Startbooster aansluiten op uw accu
Verbindt een startbooster altijd direct op de polen van een accu/ batterij en nooit via enige andere (dunnere) bekabeling in het voertuig. Dit is van groot belang om te voorkomen dat hoge startstromen de bekabeling in uw voertuig beschadigen. Sluit altijd eerst de rode plus-klem aan op uw accu en daarna de zwarte min-klem of het chassis van het voertuig (niet op een plek op of vlak bij de lak van uw voertuig). Het loskoppelen van de startbooster gebeurt in omgekeerde volgorde.

Starten van uw voertuig
Het starten van uw voertuig gebeurt als volgt: Sluit de accuklemmen aan op de hierboven beschreven manier. Zet zo veel mogelijk stroomverbruikers, zoals verlichting, radio of airconditioning uit. Druk vervolgens op de powerknop op uw booster. Alle leds gaan eenmalig knipperen en vervolgens brand de Boost-led. Als de Boost-led brand dan kunt u het voertuig starten.

Garantie
U heeft 1 jaar garantie op uw jumpstarter van Genius.

Gebruikershandleiding
Bij uw GBX45 ontvangt u een gebruikershandleiding in het Engels, Frans en Spaans.

Zie hieronder video's over het gebruik van de Noco Genius GBX45

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen