Tecmate Optimate 2 Duo

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Optimate 2 Duo is een volledig automatische accu-onderhoudslader. De OptiMate 2 verlengt de levensduur en verbetert de prestaties van uw accu. De Optimate 2 Duo is ideaal voor 12V loodzuur accu's en 12.8V / 13.2V lithium LFP (LiFePO4) accu's.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.

€69,95 €67,95

Incl. btw

Tecmate Optimate 2 Duo

De Optimate 2 Duo is een volledig automatische accu-onderhoudslader. De OptiMate 2 Duo verlengt de levensduur en verbetert de prestaties van uw accu. De Optimate 2 Duo is ideaal voor 12V loodzuur accu's en 12.8V / 13.2V lithium LFP (LiFePO4) accu's.

Gebruik de bijgeleverde klemmen en kabels om de OptiMate 2 gemakkelijk op de accu aan te sluiten wanneer het voertuig/vaartuig langere tijd niet wordt gebruikt. De lader zorgt voor een veilig en langdurig onderhoud, zelfs bij temperaturen onder nul.
De OptiMate 2 Duo detecteert zelf de accustatus, herlaadt de accu en houdt deze vervolgens 100% geladen en gebruiksklaar. Daarbij zorgt de lader ervoor dat de accu nooit raakt overladen. Bovendien voorziet de Optimate 2 Duo het diefstalalarm, het display, de boordcomputer en soortgelijke verbruikers van stroom.

De OptiMate 2 Duo is bij uitstek geschikt voor stand-by voedingstoepassingen. De interactieve stand-bymodus tijdens langdurig onderhoud schakelt over naar volledig laden wanneer hij detecteert dat er veel stroom uit de accu wordt getrokken.

Geschikt voor
De OptiMate 2 Duo is een 2A lader en onderhoudslader die je op alle 12 Volts accu’s kunt aansluiten, zonder ernaar om te kijken (ook Lithium LiFePo4, LFP, LiFe accu's).

De Optimate 2 is te gebruiken voor een 12 Volts loodzuur accu van 3 tot 96 Ah (tot 40Ah geschikt voor opladen en daarboven vooral voor onderhoud van de accu) en voor een lithium accu (13,2V LiFePo4 of 12,8V LFP of 12,8V LiFe accu). De Optimate 2 Duo acculader is voorzien van een SAE-aansluiting. 

Kabellengtes
De lengte van de bijgeleverde kabels is 180cm aan de zijde van het stopcontact en ook 180cm cm aan de zijde van de accu. De eyelets van de meegeleverde O1 kabelaccessoire zijn geschikt voor zowel M6 als voor M8 accupolen/ draadeinden.

Garantie
De Optimate 2 Duo wordt geleverd met 3 jaar garantie.

Tip: u kunt deze lader ook gemakkelijk ophangen met de optionele ophanghaak van Optimate.

De Optimate 2 bevat een 4 staps laadprogramma

  1. Start het laadproces onder laag voltage (4V)
  2. Gecontroleerd laden
  3. Optimaliseren van de accu
  4. Onderhoudsladen
 

Meegeleverde accessoires (zie het filmpje voor de uitleg en bijgeleverde kabels bij deze lader):

  • Weerbestendige permanente kabel 
  • Krokodil-/ accuklemmenProductinformatie video

Handige extra informatie bij uw acculader

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags