Phylion fiets acculader 42V 2A met 5,5 x 2,1 mm pin

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Oplader voor uw 42V fietsaccu. Compatibel met accu's van meerdere merken en modellen e-bikes. Laadcapaciteit: 2A. Let op de plug/stekker die geschikt moet zijn voor uw e-bike (of step) accu: deze lader heeft een pin plug met afmetingen 5,5 x 2,1 mm.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€84,95
Incl. btw

Phylion fiets acculader 42V 2A met 5,5 x 2,1 mm pin

Hoogwaardige universele oplader voor uw 42V lithium fietsaccu. Laadcapaciteit: 2A. Deze Phylion fietslader is compatibel met accu's van meerdere merken en modellen e-bikes (en steps). Deze accu's moeten behalve qua voltage daarbij ook geschikt zijn voor de plug van deze acculader: deze heeft een ronde pin van 5,5 x 2,1 mm. Controleer altijd eerst of u daadwerkelijk een e-bike (42V) accu heeft die compatibel is met exact dit type plug.

Zie voor dit laatste punt ook onze foto's, maar let vooral op de genoemde afmetingen want er zijn meerdere (bijna) gelijk uitziende plugs, waarbij een afwijking van het aantal millimeters van de diameters (pin en interne aansluiting) niet zomaar op de afbeelding te zien is.

Specificaties:
Laadstroom: 2A
Laadspanning: 42V
Ingangsspanning: 100-240V
Type stekker: 5,5 x 2,1 mm rond

LxBxH: 17 x 8,5 x 5 cm

Leverancierscode o.a.: P0955853

LED en statusindicatie van deze Phylion fiets acculader:

  • Lader stand-by: groene lampje brandt (constant), rood is uit
  • Acculaden werkzaam: rode lampje is aan, groene gaat uit
  • Accu volledig geladen: rode lampje gaat uit, het groene lampje gaat aan
  • Error: beide lampjes knipperen

Laadstroom: normale fietsacculader
De laadstroom van deze snellader voor uw fiets is als gezegd maximaal 2A. Daarmee is het een 'normale' e-bike lader. Zoekt u een andere lader of snellader voor een 42V fietsaccu? Zie ons overzicht met fiets acculaders of vraag naar de mogelijkheden. Vanaf 4A laadvermogen spreken we van een snellader voor fietsen.

Deze e-bike lader is geschikt voor meerdere merken / modellen elektrische fietsen en hun accu's | Ook voor steps! Controleer wel altijd de parameters op de lader en de accu om er zeker van te zijn dat de lader geschikt is voor de op te laden accu. Let daarbij in elk geval op het voltage en als gezegd het type aansluiting.

Beveiliging
De oplader is beveiligd tegen kortsluiting, overvoltage en overspanning.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen