Ratio Walstroomkabel 25 meter 25A | 3x4.00mm2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Ratio Walstroomkabel 25A van 25 meter met aan een zijde een blauwe CEE stekker en aan de andere een zwarte 230V stekker. De kabel (3 aders à 4.00mm2) is geschikt voor aansluiting op de bijbehorende RVS of kunststof walstroom inlet. Buitendiameter: 12.5mm.

Lees meer

Bestel vandaag

en ontvang uw bestelling maandag! U kunt ook zelf een andere datum kiezen.
€194,95
Incl. btw

Ratio Walstroomkabel 25 meter 25A | 3x4.00mm2

Ratio Walstroomkabel van 25 meter met aan een zijde een blauwe CEE stekker en aan de andere een zwarte 230V stekker. Deze kabel is geschikt voor aansluiting op de bijbehorende kunststof of RVS walstroom inlet. Deze walstroomkabel heeft drie aders en een nominale diameter van de stroomgeleiders van 4mm2. De totale buitendiameter is 12.5mm. Deze kabel is geschikt voor 25A aansluitingen.

Beste kwaliteit
Deze Ratio Walstroomkabel met gele PUR kabel en aangespoten connectoren biedt de beste kwaliteit voor de aansluiting op de walstroom van uw boot. De aansluitkabel van PUR heeft twee aangespoten stekkers die daarmee waterdichtheid en een lange levensduur garanderen. De bootstekker heeft een bajonetring voor een waterdichte verbinding met de inlet van de boot. Deze stekker heeft tevens een spanningsindicatie (LED) en een beschermdeksel bij niet-gebruik.

Eigenschappen
Zeer slijtvast en uitstekend bestand tegen zware belasting, kou, overige weersinvloeden en inwerking van olie en vetten.

Details
Lengte: 25 m
MP50 waterdichte aangespoten stekker en connector
Waterdichtheid: IP44
LED indicatie voor spanning op de kabel
Maximale belasting: 25A/250V
Snoer: H07BQ-F 3G4,00mm²
Kleur kabel: geel (PUR, H07BQ-F)
Gewicht: 6,5 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags