REMA Type Y Connector 160A - 35mm - Mannelijk

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze REMA 2 polige stekkerdoos is bedoeld voor een kabeldiameter van 35mm. Deze robuuste stekkerdoos wordt met name ingezet in situaties waarbij het van belang is dat een optimale stroomoverdracht kan plaatsvinden onder zware omstandigheden.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€44,95
Incl. btw

REMA Type Y Connector 160A - 35mm - Mannelijk

Deze REMA 2 polige stekkerdoos/ Type Y Connector 160A is bedoeld voor een kabeldiameter van 35mm. Deze robuuste stekkerdoos wordt met name ingezet in situaties waarbij het van belang is dat een optimale stroomoverdracht kan plaatsvinden onder zware omstandigheden. De contactopbouw met inwendige geveerde contactstift produceert een groot contactoppervlak. Dit zorgt voor een geringe overgangsweerstand. De contacten zijn geschikt voor krimppersing of solderen. 

Geleverd inclusief
Deze stekker wordt geleverd inclusief de 2 contacten.

Toepassing
Deze REMA stekkerdoos/ Type Y Connector is met name zeer geschikt in zware omstandigheden van vocht, trillingen, stof, zuren en blootstelling aan UV straling.

Montage
Voor montage kunt u met deze Connector gebruik maken van gaten op 80 x 35 mm. We hebben ook een versie met bredere montage. Die versie heeft montagegaten op de volgende afstanden: 82,6 x 48mm. Let er dus goed op welke versie u nodig heeft.

Details
Type contact: Mannelijk
Kleur: Zwart
Voltage: Maximaal 48V
Amperage: Maximaal 160A
Kabelschoenen/ ingang: Bedoeld voor 35mm laskabel
Afstand montagegaten: 80 x 35 mm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags