Schakelbox voor Walstroom (230V relais)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze schakelbox voor walstroom kunt u de walstroom schakelen afhankelijk van de status van uw accu's. U kunt op die manier het gebruik van uw zonnepanelen optimaliseren door de stroom af te sluiten als uw accu's een bepaald niveau bereiken.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€199,95
Incl. btw

Schakelbox voor Walstroom (230V relais)

Met deze schakelbox voor walstroom (230V relais) kunt u de walstroom schakelen afhankelijk van de status van uw accu's. U kunt op die manier het gebruik van uw zonnepanelen optimaliseren door de walstroom af te sluiten als uw accu's een bepaald niveau bereiken.

U kunt dit relais aansturen via uw Victron BMV 700 monitor. Hierop kunt u een niveau instellen waarop wilt dat de walstroom onderbroken wordt zodat uw accu's geladen worden uit uw zonnepanelen. Het gebruik van uw zonnepanelen wordt hiermee geoptimaliseerd en u verbruikt daardoor minder walstroom wat weer kosten bespaart.

Schakelen via 230V
Dit relais schakelt via een 230V aansluiting. Uw BMV stuurt een signaalstroom naar een relais die op zijn beurt het 230V relais schakelt/ activeert om de walstroom af te sluiten.

Details
Afmetingen behuizing: 110 x 110 x 90 mm
Zwarte schakeldraad: Ongeveer 1,3 meter lang
Beide gele kabels: Ongeveer 1,3 meter lang

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags