Schumacher Micro 12V 800CA

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Schumacher Booster 12V 800CA is een professionele krachtige startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals motoren, auto's, heftrucks en kleine vrachtauto's.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€485,00
Incl. btw

Schumacher Micro 12V 800CA

De Schumacher Booster 12V 800CA is een booster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V net of via de sigarettenaansteker van het voertuig.

Geschikt voor het starten van
Deze Schumacher Booster is geschikt voor o.a. het starten van een auto, een nieuwe of tweedehandse motorfiets, een licht bedrijfsvoertuig zoals een bestelwagen, een buitenboordmotor van een klein pleziervaartuig, een klein landbouwvoertuig zoals een tractor of een klein propellor vliegtuig.

De Schumacher Booster 12V 800CA start probleemloos een diesel of benzinemotor van 250 PK in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig) en motoren tot 150 PK zonder accu in het voertuig.

12V
De Schumacher Booster 12V 800CA is geschikt voor 12V systemen/ voertuigen.

Startvermogen
Het startvermogen van deMicro 12V 800CA is 800A met een piekvermogen van maar liefst 2.370A. Daarmee start u probleemloos een motor, een auto, een boot, een landbouwvoertuig en zelfs een lichte vrachtauto met een dieselmotor, en dat meermalen achtereen. Met een grote interne accu van 44 Ah (12V) en 22 Ah (24V) kunt u meerdere startpogingen probleemloos uitvoeren met deze krachtige starthulp.

Interne AGM accu
De interne accu’s van Schumacher Booster zijn AGM-batterijen. AGM accu’s zijn robuust en hebben het vermogen om zeer snel zeer hoge stroomsterkte af te geven.

De startkabels
De bijbehorende startkabels zijn 1,30 meter lang en dubbel geïsoleerd. De zijn flexibel en hebben een zeer hoog geleidingsvermogen voor de optimale doorgifte van stroom.

De klemmen/ accu-aansluitingen
De krokodillenklemmen zijn praktisch vormgegeven met een gebogen bek en een grote opening. Ze zijn volledig geïsoleerd. De blauwe klem is uitgerust met een LED-lamp voor eenvoudiger en veiliger gebruik, zelfs in het donker.

Beveiliging voor de elektronica van het voertuig
De Schumacher Booster 12V 800CA heeft een interne beveiliging zodat tijdens het starten de elektronica van het voertuig niet beschadigd kan raken.

Beveiligd tegen ompoling
De Micro 12V 800CA is beveiligd tegen ompoling. Dus zelfs als u de plus aansluit op de min van de accu en andersom, dan zal dit geen nadelige gevolgen hebben van de Micro 12V 800CA en ook niet voor het voertuig.

Laadstatus van de Schumacher Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven met duidelijke meter aan de voorzijde van het apparaat.

Onderhoud
De Schumacher Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 3 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig.

Opladen van de Schumacher Booster
Het opladen van de Schumacher Booster kan via de meegeleverde 2A acculader (AC/DC 230V stopcontact) of via de meegeleverde oplaadkabel DC/12V voor in een voertuig (via de sigarettenaansteker van het voertuig).

Handige extra informatie bij uw Schumacher Booster:

Gewicht: 11,5 kilogram
Startvermogen: 800A
Piekvermogen: 2370A
Voltage: 12V
Laadstroom: 16A
Soorten accu's: Alle soorten loodaccu's (NAT, MF, Ca/Ca, AGM, GEL en start/stop) en Lithium Ion
Afmetingen: 37,5 x 11 x 32 cm
Netspanning:
Capaciteit interne accu:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags