GYS GYSpack Heritage - 6V / 12V Jumpstarter en 12V voeding

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 6V en 12V voertuigen zoals auto's, campers, kleine vrachtwagens en oldtimers. Tevens is de GYSpack Heritage een 12V voeding. Startvermogen bij 6V bedraagt 800A en bij 12V 850A.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€604,95
Incl. btw

GYS GYSpack Heritage - 6V / 12V Jumpstarter en 12V voeding

Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 6V en 12V voertuigen zoals auto's, campers, kleine vrachtwagens en oldtimers. Tevens is de GYSpack Heritage een 12V voeding. Startvermogen bij 6V bedraagt 800A en bij 12V 850A. De GYSpack Heritage is een mobiele startbooster die werkt met een interne accu. Hierdoor kunt u de booster opgeladen meenemen en onderweg (zonder dat er 230V stroomtoevoer aanwezig is) een voertuig een starthulp geven.

De interne accu van deze jumpstarter kan worden opgeladen via het 230V.

Jumpstarter voor oldtimers
De GYSpack Heritage 6V / 12V is een perfecte jumpstarter voor uw oldtimer (veelal uitgevoerd met een 6V accu). De GYSpack Heritage is een krachtige 6V jumpstarter.

Geschikt voor het starten van
Deze GYSpack Heritage jumpstarter 6V en 12V is geschikt voor o.a. het starten van een auto, een camper en zelfs een dieselmotor van een kleine vrachtwagen of een 6V oldtimer. De GYSpack Heritage is geschikt voor het starten van motoren met een vermogen tot ongeveer 250Pk in assistentie (met hulp van de restcapaciteit van de accu in het voertuig).

Portable accu
De sigarettenaanteker uitgang aan de zijkant van het apparaat kan gebruikt worden als 12V uitgang voor accessoires die u kunt aansluiten met een sigarettenaansteker stekker. Dit kan handig zijn tijdens kluswerkzaamheden. 

6V / 12V
De GYSpack Heritage jumpstarter is geschikt voor 6V en 12V systemen/ voertuigen.

12V voeding voor 12V elektrische apparaten

De Startpack Truck is te gebruiken als een 12V voeding via de sigarettenaansluiting inlet op de booster. Deze 2A voeding is bedoeld voor 12V toepassingen zoals gereedschap, TV, verlichting of laptop. De interne accu heeft een capaciteit van 20Ah.

Startvermogen
Het startvermogen van de GYSpack Heritage jumpstarter is 800A bij 6V met 3.200A piekvermogen en 850A bij 12V met een piekvermogen van 1.600A. Daarmee start u probleemloos een auto, een camper en zelfs een dieselmotor van een kleine vrachtwagen of een soortgelijk voertuig en dat meermalen achtereen (motorvermogen tot ongeveer 250Pk). 

Laadstatus van de Booster
De laadstatus van de Booster zelf wordt aangegeven op een duidelijk LED op de lader van de booster.

LED verlichting
Aan de voorzijde van de booster is een LED lamp aanwezig met 7 x 3,6 Watt aan lichtvermogen. Dit geeft een fel licht en zorgt ervoor dat u in het donker voldoende licht heeft tijdens het starten of tijdens het oppompen van banden bijvoorbeeld.

Particulier en zakelijk gebruik
Deze GYSpack Heritage startbooster is bedoeld voor particulier en zakelijk gebruik. 

Onderhoud
De Booster moet bij voorkeur altijd goed opgeladen zijn en blijven. Zorg er dus voor dat u altijd minimaal eens in de 2 maanden de Booster helemaal oplaadt. Beter is het om dit vaker te doen. Zodoende houdt u ook een volle starthulp en dat is wel zo prettig. U kunt de startbooster ook altijd aangesloten laten aan de lader, hiermee weet u altijd zeker dat de booster vol is en hiermee wordt de interne accu ook altijd goed onderhouden.

Beveiligingen
De GYS GYSpack Heritage is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de polen (en geeft dan een akoestisch alarm) en de onboard elektronica wordt niet overbelast door gebruik van de GYSpack Heritage.

Details
Afmetingen: 37 x 20 x 46 cm
Gewicht: 18 Kg
Startvermogen: 800A bij 6V en 850A bij 12V
Piekstartvermogen: 3.200A bij 6V en 1.600A bij 12V
Aan/uit schakelaar: Ja
Alarm voor verkeerd aansluiten: Ja
Zekering in de booster: Ja, waarde 300A

Handige extra informatie bij uw GYSpack Heritage0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen