Tecmate Optimate accu monitor O126 - Sigarettenaansteker - SAE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest. Deze monitor O126 sluit u aan via de sigarettenaansteker van uw voertuig. U heeft tevens een SAE aansluiting voor koppelen van accessoires.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€29,95
Incl. btw

Tecmate Optimate accu monitor O126 - Sigarettenaansteker - SAE

Deze monitor O-126 sluit u aan via de sigarettenaansteker (autoplug) van uw voertuig. De O126 is een monitor voor het laadniveau van de accu en tevens laadsysteemtest (test de juiste werking van de dynamo van het voertuig).

De werking van de LED's
De monitor heeft 2 functies, te weten, de controle van het laadniveau van de accu (aangeduid met één knipperende led) en een laadsysteemtest (bij draaiende motor, aangeduid met meerdere constand brandende led's).

Het laadniveau van de accu wordt getoond met vier leds voor het spanningsbereik. Voor normale accu's gelden de eerste 3 led's (tot 12,7V) en voor AGM-accu’s met een hogere spanning is de vierde led van belang (vierde √√ led ≥ 12,7 V). De led die overeenkomt met het laadniveau knippert elke vijf seconden.

De monitor voor het voertuiglaadsysteem/ werking van de dynamo wordt ingeschakeld wanneer de laadspanning minstens 13,5 V bedraagt (√ groene led bij draaiende motor). Het ideale bereik van de dynamo is hoger dan 14 V en wordt aangeduid met de tweede √√ groene led op de monitor.

Deze autoplug accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw acculader, accessoires of bijvoorbeeld een USB lader aan te sluiten. 

Deze kabel/ monitor kan gebruikt worden voor alle 12V accu's met uitzondering van Lithium accu's. Voor Lithium accu's heeft u de O127 monitor nodig. 

Enkele details van deze monitor
De SAE-laadingang heeft een weerbestendige afsluitdop.

De lengte van de kabel bedraagt 10″ / 25 cm.

Deze kabel kan zelfs gebruikt worden bij -40 graden Celcius en blijft onder zeer lage temperaturen flexibel. 

De aansluiting van deze kabel is via 12V autoplug/ sigarettenaansluiting.

In de kabel is een zekering van maximaal 10A aanwezig. 

Optimate acculaders
Alle Optimate acculaders (tot een laadvermogen tot 10A) worden geleverd met een SAE stekker zodat u deze gemakkelijk en snel kunt aansluiten op deze kabel. 

Garantie
De kabel wordt geleverd met 3 jaar garantie. 

Voltage:
Accuvermogen:
Soorten accu’s: 12V accu's en accessoires met een SAE stekker
Maximale laadstroom: 10A
Afmetingen (L x B x H): 25 cm
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags