Tecmate Optimate accu monitor O127 - Eyelets Lithium

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest. De permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Alleen geschikt voor Lithium en LiFePO4 accu's.

Lees meer
€34,95
Incl. btw

Tecmate Optimate accu monitor O127 - Eyelets Lithium

Deze kabel/ monitor vormt een vaste aansluiting op uw accu waarbij u een SAE stekker heeft om accessoires (zoals een acculader) gemakkelijk aan te sluiten op uw accu. De O-127 is tevens een monitor voor het laadniveau van de accu en laadsysteemtest (test de juiste werking van de dynamo van het voertuig).

Let op!
Alleen geschikt voor Lithium en LiFePO4 accu's.

De werking van de LED's
De monitor heeft 2 functies, te weten, de controle van het laadniveau van de accu (aangeduid met één knipperende led) en een laadsysteemtest (bij draaiende motor, aangeduid met meerdere constand brandende led's en een vierde waarschuwingsled voor te hoge laadspanning).

Het laadniveau van de accu wordt getoond met drie leds. De led die overeenkomt met het laadniveau van de accu knippert elke 10 seconden.

Het ideale bereik van de dynamo is tussen de 14,2V en 14,5V en wordt aangeduid met de eerste √ groene led op de monitor. Als het laadvoltage hoger is dan 14,6V dan wordt dat op de monitor aangeduid met de vierde rode led. Een hoger dan 14,6V laadspanning is slecht voor de Lithium of LiFePO4 accu en deze vierde led waarschuwt hiervoor. 

Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw acculader, accessoires of bijvoorbeeld een USB lader aan te sluiten. 

Deze kabel kan gebruikt worden tot maximaal 10A. 

In de kabel is een zekering van 15A aanwezig. 

Deze kabel/ monitor kan gebruikt worden voor 12V accu's Lithium of LiFePO4 accu's. Voor alle andere typen accu's heeft u de O124 monitor nodig. 

Enkele details van deze monitor
De SAE-laadingang heeft een weerbestendige afsluitdop.

De lengte van de kabel bedraagt 24″ / 60 cm.

Deze kabel kan zelfs gebruikt worden bij -40 graden Celcius en blijft onder zeer lage temperaturen flexibel. 

De aansluiting van deze kabel op de accupolen is met M6 ogen. 

Optimate acculaders
Alle Optimate acculaders (tot een laadvermogen tot 10A) worden geleverd met een SAE stekker zodat u deze gemakkelijk en snel kunt aansluiten op deze kabel. 

Garantie
De kabel wordt geleverd met 3 jaar garantie. 

Voltage:
Accuvermogen:
Soorten accu’s: 12V Lithium en LiFePO4 accu's en accessoires met een SAE stekker
Maximale laadstroom: 10A
Afmetingen (L x B x H): 60 cm
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags