Tecmate Optimate SAE naar sigarettenaansteker of DIN O2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Deze Optimate kabel O-2 kunt u gebruiken om uw acculader of accessoire aan te sluiten op de sigarettenaansteker van uw auto of de DIN aansluiting van uw motor.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€30,00 €29,95

Incl. btw

Tecmate Optimate SAE naar sigarettenaansteker of DIN O2

Deze Optimate kabel kunt u gebruiken om uw acculader of accessoire aan te sluiten op de sigarettenaansteker van uw auto of de DIN aansluiting van uw motor.

Deze kabel heeft aan het ene uiteinde een SAE connector en aan het andere uiteinde een 12 mm Ø auto-ingang (voor de sigarettenaansteker)  / 12 mm Ø MOTOR/DIN ingang. U kun de kabel dus voor zowel de auto als voor de motor gebruiken. 

Maximum vermogen: 5 Amp.
Kabellengte: 50cm

Een SAE stekker is bijgeleverd. De kabel is voorzien van rubberen omhulsels die de SAE aansluiting beschermt tegen regen of water. De kabel is bestand tegen vorst (tot temperaturen van -20 graden Celcius) en blijft zelfs met kou flexibel. 

Ingebouwde rubberen afdichting SAE stekker/connector voor zwaar gebruik.

Verlengkbabels bij dit product
Met een verlengkabel kunt u uw accessoires of acculader op verdere afstand van de accu aansluiten. 

Mocht u een verlengkabel bij dit product zoeken dan is de Techmate Optimate verlengkabel O3 180cm-SAE 5A max een goede optie. Deze kabel is 180 cm lang. Er is ook een Optimate verlengkabel van 460 cm lang, in de 5 Amp uitvoering en de 10 Amp uitvoering

Deze verlengkabels hebben aan beide kanten een SAE aansluiting/stekker.  Ook de verlengkabels zijn voorzien van rubberen omhulsels die de aansluitingen beschermen tegen regen of water. En ook de verlengkabels zijn bestand tegen vorst (tot temperaturen van -40 graden Celcius) en blijven zelfs met kou flexibel. 

Garantie
Op alle verlengkabels zit 3 jaar garantie. 

Lengte: 50cm
Maximale Laadstroom: 5A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags