Telwin acculader Leader 400 Start

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Telwin Leader 400 Start is een 45A acculader en starter geschikt voor het laden van 12V en 24V loodzuur accu’s. Toepassing: Auto, lichte vrachtauto, vrachtauto, boot en trekker

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€284,95
Incl. btw

Telwin acculader Leader 400 Start

De Telwin Leader 400 Start is een 45A acculader en starter geschikt voor het laden van 12V en 24V loodzuur accu’s.

De Leader 400 heeft ook een Boost stand t.b.v. snelladen. De lader kan dan met maximaal 45 Ampere laden voor zowel 12V als 24V accu's (in de Boost stand van de lader). 

De acculader is beveiligd tegen overbelasting (piekspanningen) van het 220V net en ompoling bij aansluiten van de accuklemmen.

Geschikt voor
De Leader 400 is geschikt voor 12V en 24V accu’s van 20Ah tot ongeveer 700Ah.

Startfunctie
De startfunctie (300A maximaal startvermogen) van de Leader 400 is geschikt om een voertuig met een 90Ah te kunnen starten. Voertuigen met grotere accu's (tot 150Ah) kunnen ook gestart worden met de Leader 400 maar dan is een pre charge nodig. De accu moet dan dus eerst even geladen worden alvorens een startpoging te doen. Een pre charge kan overigens ook nodig zijn voor de kleinere accu's. Of het starten lukt hangt altijd af van de restcapaciteit in de accu van het te starten voertuig. Als dat te laag is dan is een pre start meestal nodig.

Uitgerust met ampèremeter
De lader is uitgerust met ampèremeter. Als het ampèrage afneemt dan weet u dat de accu vol aan het raken is. Hoe lager het ampèrage hoe voller de accu. Als de ampèremeter bijna op 0 staat dan is de accu vol en dan moet u de lader van de accu halen. De Leader is geen automatische lader die stopt als de accu vol is.

Meegeleverd bij de lader
Lange flexibele kabels met accuklemmen
Een duidelijke gebruiksaanwijzing
Een extra zekering

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

Handleiding
Download hier: Handleiding Telwin Leader 400 of het productblad

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen