Telwin Booster Cable 3M Power Line Electronic Control 250A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Power Line Electronic Control is een set startkabels met extra’s. De kabels zijn gemaakt voor auto’s tot plusminus 1600 cc. Met batterijtester, beveiliging tegen ompolen, dynamo-controle en bescherming van elektronica tegen piekbelasting.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€29,95
Incl. btw

Telwin Booster Cable 3M Power Line Electronic Control 250A

De Power Line Electronic Control is een startkabel met extra’s. De kabels van 3 meter lang met een maximale capaciteit van 250 ampère zijn gemaakt voor (personen)auto’s tot plusminus 1600 cc. Inclusief batterijtester, beveiliging tegen ompolen, dynamo-controle én bescherming tegen piekbelasting.

Extra bescherming voor accu, auto en uzelf
Uw voertuig de gewenste start geven, lukt probleemloos met dit mooie product uit de Telwin-serie Power Line. Speciaal voor u als particulier biedt de Electronic Control zelfs nog meer assistentie. Ter
bescherming van uw accu, van de computergestuurde instrumenten in uw auto en natuurlijk uzelf.  

Beveiligd tegen ompoling en piekstroom
Heeft u de polen wel juist op elkaar aangesloten? Mocht u bij het plaatsen van de accuklemmen een vergissing hebben gemaakt, dan behoedt de automatische beveiliging tegen ompoling u voor brandgevaar of erger. Bovendien biedt de kabel bescherming tegen een mogelijk te hoge piekstroom bij de hulpstart. Dit voorkomt dat er ergens iets doorbrandt en kapotgaat. Erg fijn bij de auto met gevoelige elektronica.

Batterij- en dynamotester
Met de Power Line Electronic Control houdt u tevens controle over de laadstatus van de accu. Via de indicator ziet u of de accu voldoende op peil is of (nog) niet. Behalve de batterijtester is er ook een tester die een check uitvoert op de – al dan niet goede – werking van de dynamo.

Deze set startkabels met extra functies heeft krokodillenklemmen aan beide zijden. De lengte van 3 meter is ruim voldoende om twee auto's met elkaar te verbinden. Het display bevindt zich dichtbij de klemmen die u bevestigt aan de accu die de starthulp en/of controle op de voortgang ondergaat.  

Nog een andere praktische bijkomstigheid: de Power Line 3M Electronic Control zit in een handige draagtas. Waar u deze ook opbergt: de gebruikte kabels laten geen vuil achter, zijn makkelijk te vervoeren en nemen nooit onnodige ruimte in beslag.

Zie ook de gebruiksaanwijzing die u bij de startkabels krijgt meegeleverd.

Lengte: 3 m
Maximale Laadstroom: 250A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen