Telwin Doctor Charge 130 - complete accumanager

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Telwin Doctor Charge 130 is een complete accumanager voor vrijwel alle soorten 12 en 24V accu’s. Een ideale steun en toeverlaat voor in werkplaatsen en garages. Totaalonderhoud voor motor, auto, boot, tractor, zware vrachtwagen en graafmachine.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€789,95
Incl. btw

Telwin Doctor Charge 130 - complete accumanager

De Doctor Charge 130 is een complete accumanager voor vrijwel alle soorten 12 en 24V accu’s. De Doctor Charge 130 van Telwin is een professionele lader en prima in te zetten voor gebruik in werkplaatsen en garages. Ook voor autohandelaren is deze batterijmanager een ideale ondersteuning, met geavanceerde techniek.

Pulse Tronic
De Telwin Doctor Charge 130 is een elektronische automatische acculader voor WET (nat), GEL, AGM, MF, spiraal en Start-Stop-accu's. Deze charger is gemaakt voor het automatisch laden / onderhouden (via PULSE TRONIC) en het herstellen van gesulfateerde of zeer diep ontladen accu's. Ook herstelt de batterijmanager een optimale werking, door de pulse tronic technologie.

'Proactief' en gebruiksvriendelijk
Deze accumanager herkent zelf het type accu (12/24 volt) en stelt daarop automatisch het beste laad-, herstel- of onderhoudsprogramma in. Zelfs bij de meest moeilijke (koude) omstandigheden. De Doctor Charge 130 is ook in andere opzichten zeer gebruiksvriendelijk. Het multifunctionele display is daar een voorbeeld van.

Uitmuntende prestaties en volledige controle
De innovatieve Power Stream technologie, ofwel krachtstroomtechnologie, garandeert betere prestaties. Tot wel 50% beter dan de traditionele acculaders. Het apparaat behoudt op een efficiënte manier de volledige controle over het laadproces (inclusief BOOST snelladen indien gewenst). Het resultaat: kortere laadtijden, een beter onderhoud en daarmee een langere levensduur van de accu.

Bescherming van elektronica en instellingen van het voertuig
De optie SMPS (Switch Mode Power Supply) zorgt voor de power supply (stroomtoevoer) van het voertuig als bijvoorbeeld de accu vervangen moet worden. Hierdoor zullen de instellingen in de computer behouden blijven.
De Doctor Charge 130 zorgt ervoor dat de elektronica in het voertuig niet overbelast raakt tijdens het laden of tijdens de starthulp.

Uitgebreide accu- en laadsysteemtest 
De Doctor Charge 130 kan verder een goede accutest uitvoeren en tevens het laadsysteem van het voertuig testen.

Veilige accumanager
Veiligheid staat ook bij deze batterijmanager voorop. Er is beveiliging tegen onder andere vonkvorming, kortsluiting, ompoling en overladen van de accu. De krokodillenklemmen raken stroomloos op het moment dat deze worden losgekoppeld van de accu.

Uw batterijmanager Telwin Doctor Charge 130 handleiding is op aanvraag beschikbaar en krijgt u vanzelfsprekend ook meegeleverd bij uw aankoop.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

Handige extra informatie bij uw Telwin Doctor Charge 130

Voltage: 12V, 24V
Accuvermogen: 20-1200A
Soorten accu’s: Alle soorten loodzuur accu's (WET, GEL, AGM, MF, spiraal) + start-stop accu's
Maximale laadstroom: 12V max 140A, 24V max 70A
Afmetingen (L x B x H): 34 x 20 x 26 cm
Gewicht: 6 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen