Telwin druppellader T-Charge 12 - new edition

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De nieuwe Telwin T-Charge 12: de intelligente druppellader met elektronische regeling van de laadstroom, automatische onderbreking en herstart (PULSE-TRONIC) laadt én herstelt nu óók 6V accu's. Met fris display en extra functies en gemak!

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€74,95
Incl. btw

Telwin druppellader T-Charge 12 - new edition

De Telwin T-Charge 12 is en blijft een intelligente druppellader met elektronische regeling van de laadstroom, automatische onderbreking en herstart (PULSE-TRONIC). De nieuwe uitvoering biedt bovendien nuttige extra functies én nog meer handigheid bij het gebruik, in meerdere opzichten.

Connectors voor snel (ont)koppelen
Nieuw bij deze moderne uitvoering van de T-Charge 12 zijn onder meer de Telwin-connectors: een uitkomst voor wie pijlsnel de acculader wil kunnen aan- en afkoppelen. Daarbij kunt u de meegeleverde krokodillenklemmen of eyelets gebruiken. Deze laatste kunt u ook bij niet-laden aan de accu laten zitten. Zodra u wilt laden, maakt u vervolgens via de snelsluitstekkertjes in één klik de verbinding.  

Nu ook voor 6V accu's!
Deze 'new edition' Telwin T-Charge 12 blijft geschikt voor het laden van onderhoudsvrije, gesloten 12V accu’s (GEL / AGM / start-stop) en 12V loodzuur (elektrolyt) accu’s (NAT) van motorfietsen, auto's, bestelwagens, tractoren en bijvoorbeeld boten met een capaciteit van 2 tot ongeveer 70Ah. Maar deze charger is nu óók voor 6 volt accu's, zoals van sneeuwscooters en brommers, perfect inzetbaar. Daarnaast is er nu een aparte stand voor 12 volts kleine accu's (motor) en 12 volts grote accu's (auto).

AGM, Recovery en Cold-functie
Op het frisse en strakke display, dat u op een duidelijke manier op de hoogte houdt van de voortgang van het laden, kiest u met één centrale bedieningsknop de gewenste modus. Dit kan behalve laden ook de stand Recovery zijn, voor het herstellen van gesulfateerde accu's. Verder is er de geavanceerde AGM-functie met als bijzonderheid: de Cold-functie. Ideaal bij temperaturen van 5 graden Celsius en kouder, om AGM - en alle andere betreffende accu's de nodige extra bescherming te geven.  

Deze erg compacte onderhoudslader (onderhouden: 2 tot 130 Ah) is beveiligd tegen overbelasting, kortsluiting en ompoling (verkeerd aansluiten van de accuklemmen).

Data sheet en handleiding
Zie ook: Data sheet Telwin T-Charge 12
En: Handleiding van deze Telwin T-Charge 12   

Keuzehulp bij type T-Charge van Telwin
Alle Telwin druppelladers van het type T-Charge zijn bedoeld voor het laden en onderhouden van uw accu. 
Telwin T-Charge 12 - alle loodzuur accu's: 12V 2-70Ah
Telwin T-Charge 12 Evo  - alle soorten accu's inclusief lithium ion accu's: 6V en 12V 2-70Ah (tot 130Ah voor onderhoud)
Telwin T-Charge 20 Boost - alle loodzuur accu's: 12V 5-180Ah, 24V 5-90Ah + snelladen
Telwin T-Charge 26 Boost - alle loodzuur accu's: 12V 2-220Ah + snelladen 

Voltage: 6V, 12V
Accuvermogen:
Soorten accu’s: 6V en 12V loodzuur accu's (nat en droog)
Maximale laadstroom: 1A, 4A
Afmetingen (L x B x H): 170x650x350mm
Gewicht: 0,6Kg
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen