Telwin grote zwarte accuklem voor krachtige acculaders

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Grote zwarte accuklem, model Colorado, voor krachtige acculaders of startkabels. De klemmen zijn bedoeld voor accupolen met een maximale diameter van 2,5cm.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€18,95
Incl. btw

Telwin grote zwarte accuklem voor krachtige acculaders

Grote zwarte accuklem, model Colorado, voor krachtige acculaders of startkabels. Deze klem is bedoeld voor accupolen met een maximale diameter van 2,5cm.

Montage van de kabels
De kabels worden gemonteerd door deze te strippen van hun mantel over ongeveer 1,5cm. Vervolgens draait u de losse koperdraden in elkaar en buigt de in elkaar gedraaide koperdraden dubbel. Vervolgens plaatst u het uiteinde van de draad met de koperdraad aan de kant van de klem met het boutje. U draait het boutje los en plaatst de koperen kern van de kabel onder het plaatje. Vervolgens draait u het boutje handvast. U knijpt nu die uitstulpingen bij elkaar zodanig dat de buitenste uitstulping de mantel van de kabel klemt. Let op: klem een gedeelte van de uitstulpingen bij elkaar en niet alle omdat het zwarte klemhandvat anders minder goed blijft zitten.

Bijbehorende rode accuklem
Telwin grote rode accuklem voor de bijbehorende rode accuklem.

Garantie
Telwin biedt op haar producten een standaard garantieperiode van twee jaar voor een particuliere klant en 1 jaar voor een zakelijke klant. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags