The Power Booster Universele Jumpstarter 600A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Met deze Power Booster heeft een mooie compacte universele jumpstarter met een startvermogen van 600A waarmee u prima een auto, motorfiets, scooter, grasmaaier, quad of soortgelijk voertuig kunt helpen starten.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€199,95
Incl. btw

The Power Booster Universele Jumpstarter 600A

Met deze Power Booster heeft een mooie compacte universele jumpstarter met een startvermogen van 600A waarmee u prima een auto, motorfiets, scooter, grasmaaier, quad of soortgelijk voertuig kunt helpen starten. Deze startbooster is geschikt voor 12V voertuigen.

Startvermogen
Deze compacte startbooster levert een startvermogen van 600A met een piekvermogen tot 1200A. Dat is voldoende om een benzinemotor toto ongeveer 80Pk aan vermogen te helpen starten. Deze startbooster is dus prima geschikt voor kleinere auto's, motoren, scooters, grasmaaiers en soortgelijke voertuigen.

Interne lithium accu
De interne lithium accu van deze booster heeft een capaciteit van 20.000 mAh. 

USB output
Een USB output is op de jumpstarter aanwezig waarmee u bijvoorbeeld een telefoon onderweg kunt opladen. Dit kan handig zijn als u onderweg met een lege accu in uw telefoon zit.

Beveiligingen
Deze jumpstarter is beveiligd tegen verkeerd aansluiten van de accuklemmen op het voertuig en het overladen van de eigen interne accu in het apparaat.

Opladen
Deze jumpstarter kunt u opladen met de meegeleverde adapter voor 230V en via een sigarettenaansteker ingang in een voertuig (de kabel hiervoor wordt ook meegeleverd). 

Handleidingen
Bij het product ontvangt u handleidingen in het Nederlands, Duits en Engels.

Details
Interne accu: Lithium 20.000 mAh
Output: 600A startvermogen voor 12V voertuigen
Afmetingen: 170 x 127 100 mm
Gewicht: 1,5 Kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags