Victron Blue Power IP65 Acculader 6V/12V

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Blue Power IP65 Acculader 6V/12V is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is aan te sluiten met accuklemmen, eyelets of via de sigarettenaansteker ingang.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€42,95 €39,95

Incl. btw

Victron Blue Power IP65 Acculader 6V/12V

De Victron Blue Power IP65 Acculader 6V/12V is een intelligente 12V acculader met een spatwaterdichte behuizing en een laadvermogen van maximaal 1,1A. De lader is aan te sluiten met accuklemmen, eyelets of via de sigarettenaansteker ingang van het voertuig of vaartuig.

Geschikt voor
De Victron Blue Power IP65 Acculader 6V/12V is geschikt voor alle soorten 6V en 12V loodzuur accu's. De Victron Blue Power 6V/12V is geschikt voor accu's van 1,2Ah tot ongeveer 30Ah.

Eyelets of accuklemmen
Bij uw Blue Power lader ontvangt u 3 sets van aansluitmogelijkheden op de polen van uw accu. U ontvangt de eyelets voor permanente aansluiting van uw lader aan de accupolen, de krokodillenklemmen waarmee u snel en makkelijk een verbinding kunt maken met de polen van uw accu en tevens een accessoire om de lader aan te sluiten via de sigarettenaansteker poort van het voertuig of vaartuig.

IP65 beveiligde behuizing/ isolatieklasse
De Blue Power IP65 6V/12V is IP65 beveiligd qua constructie van de behuizing. Dit betekent dat uw lader aanrakingsveilig is doordat de behuizing geheel dicht is. De behuizing is volledige beschermd tegen stof. Verder is de behuizing sproeiwaterdicht (Geen schade indien bespoten (12,5 l/min) onder eender welke hoek).

'Groene' acculader met zeer hoge efficiëntie
De Blue Power IP65 6V/12V heeft een zeer hoog rendement/ hoge efficiëntie (tot 95%) waardoor deze tot vier keer minder warmte genereert dan vergelijkbare modellen van andere merken. Als de accu volledig is geladen dan daalt het stroomverbruik naar 0,5 watt en ook dat is veelal beter dan de industrienorm.

Eigenschappen van de Blue Power IP65 6V/12V
- Intelligente automatische acculader 
- Geschikt voor 6V en 12V loodzuur accu's
- Beschermt tegen oververhitting en ompoling
- Geruisloos (geen koelventilator)

Nederlandstalige handleiding
Bij uw lader ontvangt u een duidelijke Nederlandstalige handleiding. De meegeleverde handleiding is ook beschikbaar in het Engels.

Handige extra informatie bij uw Victron Acculader:

Garantie
U ontvangt 2 jaar garantie op uw Blue Power lader van Victron.

Voltage: 6V + 12V
Accuvermogen: Van 1,2 tot ongeveer 30Ah
Soorten accu’s: Alle soorten 6V en 12V loodaccu’s (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL)
Maximale laadstroom: Maximaal 1,1A
Afmetingen (L x B x H): 185 x 61 x 42 mm
Gewicht: 0,56 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags