Victron CANvu GX

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron CANvu GX is een waterdichte afstandsbediening/ controlepaneel voor Victron-stroomsystemen met VE.Direct interfaces zoals omvormers, multi's, quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Shunts en meer.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€1.129,95 €734,95

Incl. btw

Victron CANvu GX

De Victron CANvu GX is een waterdichte en intuïtieve afstandsbediening/ controlepaneel voor Victron-stroomsystemen met VE.Direct interfaces zoals omvormers, multi's, quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Shunts en meer.

Let op! Voor het aansluiten van de Victron CANvu GX is altijd een Victron CANvu GX IO Extender en kabelset (BPP900800100) nodig. Deze set kunt u vinden onderaan deze pagina bij de gerelateerde producten.

Victron CANvu GX vs Victron Color Control GX
De Victron CANvu GX en de Victron Color Control GX komen qua functionaliteiten vrijwel volkomen overeen. Het verschil vormt vooral de waterdichtheid van de CANvu GX. De CANvu GX is echt 100% waterdicht (IP67) en kan daarmee probleemloos ook buiten en onder zeer zware omstandigheden toegepast worden.

Duidelijk helder display
De Victron CANvu GX biedt een duidelijk en helder display waarop u makkelijk uw belangrijke systemen kunt monitoren. De bediening van het paneel gebeurt direct op het touchscreen (of via de online VRM portal).

VRM Online Portal
De Victron CANvu GX kan ook via internet op afstand uitgelezen worden via het VRM Online Portal. U kunt via deze toegang online via internet of via het LAN uw systeem monitoren.

Internetverbinding
De Victron CANvu GX kan worden verbonden met het internet/ router via een Ethernet-kabel.

Data logging
Als er verbinding met het internet aanwezig is dan worden alle gegevens naar het VRM-portaal gestuurd. Als er geen internetverbinding beschikbaar is slaat de CANvu GX de gegevens intern op tot maximaal 48 uur.

Automatische in-/uitschakeling van het aggregaat
Met de Victron CANvu GX en de Victron CANvu GX IO Extender kan een relais worden geprogrammeerd om automatisch uw aggregaat in te schakelen bij een te lage accuspanning, een te hoog energieverbruik of bij een bepaalde laadstatus van de accu. Het kan bovendien zo worden ingesteld dat de aggregaat pas start wanneer u dat wilt (en niet bijvoorbeeld plotseling midden in de nacht).

Geschikt voor
De Victron CANvu GX is geschikt voor ondersteunde producten:
- Multi's en Quattro's, inclusief één fase- en driefase-systemen. Bewaking en regeling (aan/uit en
stroombegrenzer). De configuratie kan worden aangepast (alleen op afstand via het internet, niet zonder
internetverbinding)
- BlueSolar MPPT-zonneladers met een VE.Direct-poort
- BlueSolar MPPT 150/70 en de MPPT 150/85 met VE.Can-poort. Als meerdere BlueSolar MPPT's met VE.Can in parallelle schakeling worden gebruikt, wordt alle informatie gecombineerd tot een pakket.
- De BMV-700-familie kan direct worden aangesloten op de VE.Direct-poorten op de CCGX (VE.Direct-kabel is hierbij nodig)
- De BMV-600-familie kan worden aangesloten op de VE.Direct-poorten op de CCGX.
- Lynx Ion + Shunt
- Lynx Shunt VE.Can
- Skylla-i acculaders
- NMEA2000 tanksensoren
- Een USB-GPS kan worden aangesloten op de USB-poort. Locatie en snelheid worden weergegeven op het
display en de gegevens worden doorgestuurd naar het VRM-portaal om e.e.a. te kunnen volgen. De kaart op het VRM-portaal laat de meest recente positie zien.
- Fronius PV-omvormers

Geen handleiding meegeleverd
Bij dit product wordt geen handleiding meegeleverd. Een handleiding is overigens niet beschikbaar ook. Voor de handleiding verwijst Victron u door naar de handleiding van de Victron Color Control GX. De functionaliteiten komen namelijk overeen met die van de Victron Color Control GX.

Handige extra informatie bij uw CANvu GX:

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags