Victron Digital Multi Control 200/200A

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Op werkdagen en zondag voor 22:00 besteld = vandaag verzonden!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
De Victron Digital Multi Control 200/200A is een controlepaneel geschikt voor Victron Multiplus en Victron Quattro omvomers/ acculaders.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!

€141,95 €132,95

Incl. btw

Victron Digital Multi Control 200/200A

De Victron Digital Multi Control 200/200A is een controlepaneel geschikt voor Victron Multiplus en Victron Quattro omvomers/ acculaders.

Met dit paneel kan de stroomlimiet voor de PowerControl en PowerAssist worden ingesteld voor twee wisselstroombronnen: een generator en walstroom bijvoorbeeld.

Geschikt voor
De Victron Digital Multi Control 200/200A is geschikt voor alle Multi's/Quattro's en Multi/Quattro systemen van Victron.

Controlepaneel
Op het controlepaneel kunt u dezelfde leds zien als op uw Victron Quattro of Victron Multi omvormer/lader. U kunt verder ook het systeem via een schakelaar op het paneel aan/uit of op alleen laden instellen.

Stroomgrens instelbaar
De stroom van de generator of de walstroom is instelbaar. De walstroom is instelbaar via de draaiknop op de voorzijde van het paneel. De stroom wordt aangegeven op het display. De maximale stroom van een aangesloten generator kan ingesteld worden bij installatie van het controlepaneel.

Aansluiten op VE.Bus
De Victron Digital Multi Control 200/200A is eenvoudig aan te sluiten via de VE.Bus. Na aansluiting op de VE.Bus past de Digital Multi Control zich automatisch aan aan het systeem. Aansluiten kan met behulp van een standaard UTP kabel met RJ45 connectors.

Montage
Dit paneel is eenvoudig in te bouwen met de 4 schroefgaten aan de voorzijde van het paneel. Bijpassende schroeven worden meegeleverd.

Lichtintensiteit LEDs
De lichtintensiteit van de LEDs wordt 's-nachts automatisch verminderd.

Details
Instellingsbereik: tot 200A
Afmetingen: 120x65x40mm
Gewicht: 0,25 kg

Handleiding
Een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijziging wordt meegeleverd met het controlepaneel. De handleiding is verder beschikbaar in 4 andere talen waaronder het Engels. 

Handige extra informatie bij uw Digital Multi Control 200:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags